Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M E-A-R TracersArt.nr: 3094218

3M
Ørepropper
med snor, 50 par
Beskrivelse
Art.nr: 3094218
Metalldetekterbare ørepropper for lavt støynivå på opptil 32 dB SNR. Slitesterke og komfortable ørepropper med tre flenser som tilpasser seg formen på ørene.
Prisjakt
1 618 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3094218
Metalldetekterbare ørepropper for lavt støynivå på opptil 32 dB SNR. Slitesterke og komfortable ørepropper med tre flenser som tilpasser seg formen på ørene.

Produktinformasjon

Egenskaper

3M E-A-R Tracer er metalldetekterbare ørepropper for lave støynivåer på opptil 32 dB SNR. Den blå fargen på pluggene og snoren er lett å se og er den eneste fargen som er klassifisert som ikke-matfarge, noe som gjør disse øreproppene optimale for næringsmiddelindustrien.

Med 3M E-A-R Tracers får du slitesterke, komfortable og metalldetekterbare ørepropper med tre flenser som tilpasser seg formen på ørene og danner en sikker akustisk tetning som beskytter mot lavere støynivå. Proppene er CE-sertifisert, godkjent i henhold til SS-EN 352-2 og reduserer støynivået med inntil 32 dB. E-A-R Tracers er enkle å bruke da de enkelt skyves inn i øret uten at du trenger å rulle dem, noe som gjør dem ekstra hygieniske. Selve proppen er blå og har en blå vinylsnor med høy synlighet – den eneste fargen som er klassifisert som non-food farge. Dette gjør øreproppene optimale for næringsmiddelindustrien. 3M E-A-R Tracers ørepropper inneholder et ikke-jernholdig filter og en fullstendig metalldetekterbar ledning som gjør at de kan spores under matkvalitets- og sikkerhetskontroller. Snoren holder pluggene sammen og er fleksibel dersom du ofte beveger deg inn og ut av støyende omgivelser. Proppene er gjenbrukbare, vaskbare og kan legges bort i en gjenbrukspakke for hygienisk oppbevaring. Leveres i en pakke som inneholder 50 par ørepropper.
  • Reduserer støynivået med opptil 32 dB
  • Patentert Tri-Flange-design i formstøpt materiale gjør proppene egnet for de fleste øreganger
  • Både øreproppene og strengen er metallgjenkjennelige
  • De myke, fleksible flensene på øreproppene tilpasser seg formen til øregangen og danner en trippel forsegling mot støy
  • Stabilt og langt håndtak for enkel innsetting og fjerning
  • Lett å vaske og rengjøre
  • Kan vaskes med mildt vaskemiddel opptil 50 ganger
  • Kompatibel med 3M EA-Rfit Dual-Ear Validation System
Tekniske data​ 
SnorJa
SporbarJa
MaterialeThermoplast
FargeBlå
Er i overensstemmelse medEN 352
Helse & sikkerhetStøy

Spesifikasjoner

SNR-verdi 32 dB

Farge Blå

EAN 5015415100424

Anbefalt