Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M 4255+Art.nr: 2720063

3M
Halvmaske
FFA2P3 R D-filter
Beskrivelse
Art.nr: 2720063
Vedlikeholdsfri halvmaske til bruk i farlige industrimiljøer. Et effektivt, brukervennlig og ferdig montert pustevern med en preget ansiktsforsegling som er myk, allergivennlig og silikonfri. Gir FFA2P3 R D-beskyttelse mot en rekke skadelige organiske gasser, damper og partikler.
Prisjakt
380 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 4. mar
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2720063
Vedlikeholdsfri halvmaske til bruk i farlige industrimiljøer. Et effektivt, brukervennlig og ferdig montert pustevern med en preget ansiktsforsegling som er myk, allergivennlig og silikonfri. Gir FFA2P3 R D-beskyttelse mot en rekke skadelige organiske gasser, damper og partikler.

Produktinformasjon

Egenskaper

3M 4255+ er en vedlikeholdsfri halvmaske med integrerte filtre for bruk i farlige industrimiljøer. En videreutvikling av 3Ms mest populære vedlikeholdsfrie og gjenbrukbare halvmaske, utformet for å lette pusten. Få et effektivt, brukervennlig og ferdig montert pustevern med halvmasken 4255+ fra 3M™. En forbedret ventil hjelper til å redusere pustemotstanden for mer behagelig pust. Pustevernet har en preget ansiktsforsegling som er myk, allergivennlig og silikonfri, og gir FFA2P3 R D-beskyttelse mot en rekke skadelige organiske gasser, damper og partikler. Den lette, velbalanserte utformingen har en sentralt plassert utåndingsventil som hjelper til med å redusere varme- og fuktighetsoppbygging, slik at du kan arbeide komfortabelt selv under varme og fuktige forhold.


De integrerte filtrene er vedlikeholdsfrie. Masken brukes ganske enkelt til bytteskjemaet indikerer at det er på tide å bytte eller til filtrene er tilstoppet, og da skal den kasseres. Et justerbart hodestativ passer til mange forskjellige hodeformer og størrelser, og nakkestroppene er enkle å feste. Den lave profilen hindrer ikke det perifere synsfeltet, og to store karbonbundne filtre gir lav pustemotstand. FFA2P3 RD beskytter mot organiske damper, med et kokepunkt på over 65 °C, opptil 10 x Hgv (Hygienisk grenseverdi) eller 5000 ppm (avhengig av hva som er lavest), og 20 x Hgv for partikler.


Inkluderer en gjenvinnbar pose for hygienisk lagring og transport.


Egenskaper
 • Effektiv og praktisk beskyttelse mot en rekke skadelige gasser, damper og partikler
 • En forbedret ventil hjelper til å redusere pustemotstanden for mer behagelig pust
 • Lett, velbalansert utførelse med lav profil
 • Integrerte filtre gjør den bruksklar og vedlikeholdsfri
 • Myk ansiktsforsegling med god passform laget av pregede, allergivennlige materialer
 • Justerbart hodestativ og nakkestropper som er enkle å feste
 • Sentralt plassert utåndingsventil bidrar til å motvirke oppbygging av varme og fuktighet under varme og fuktige forhold
 • FFA2P3 RD beskytter mot organiske damper, med et kokepunkt på over 65 °C, opptil 10 x Hgv (Hygienisk grenseverdi) eller 5 000 ppm (avhengig av hva som er lavest), og 20 x Hgv for partikler.
 • Inkluderer en gjenvinnbar pose for hygienisk lagring og transport.
 • Mer enn 30 % lavere pustemotstand
 • Overgår kravene i CE-standarden for pustebestandighet i henhold til tester som er utført
 • Utformet for å passe til de fleste vernebriller
 • Førstevalg blant 3Ms gjenbrukbare pustevern i Europa helt siden lanseringen for over 25 år siden

Tekniske data:  
Filtertype Gass-, damp- og partikkelfilter
Patronen eller filtertypen FFA2P3 R D
Produktserie Halvmaske 4000-serien
Standarder og godkjenninger EN 405:2001+A1:2009
Bruksområder Til bruk i farlige industrimiljøer

Spesifikasjoner

EAN 4054596256293

Anmeldelser

Anbefalt