Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

STANLEY Motorsager

Skal du klippe greiner på tomten din eller sage til ved? En batteridrevet motorsag er perfekt for å rydde hagen din. Hos Staypro finner du batteridrevne modeller fra merker som Milwaukee, Bosch DIY med flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
2 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
Skal du klippe greiner på tomten din eller sage til ved? En batteridrevet motorsag er perfekt for å rydde hagen din. Det gir stor fleksibilitet og kraft for enklere arbeid. Hos Staypro finner du et bredt utvalg av batteridrevne motorsager fra merker som Milwaukee, Dewalt, Bosch DIY med flere.

Hvis du planlegger å felle trær, er en drivstoffdrevet sag å foretrekke. De har generelt sett mer kraft enn batteridrevne modeller og anbefales vanligvis til skogeiere. Er du usikker på hva slags sag du trenger til ditt formål, kan du lese mer i vår guide "Batteridrevet eller bensindrevet motorsag?".

Fleksibelt bruk
En motorsag har et tannet sagkjede som drives motorisk med klokken rundt sagverdien for å gi et effektivt sageresultat. Du kan velge mellom ulike modeller med varierende batteristyrke og kjedehastighet for å finne en maskin som passer dine behov. Det er mange fordeler med å velge en batteridrevet motorsag – du slipper å tenke på å fylle drivstoff, du unngår bensindamp og du får stor fleksibilitet fordi du ikke begrenses av noen ledninger. Du kan altså klippe greiner på trærne langs hagen – selv om du har en større tomt. En batteridrevet motorsag har en relativt lav vekt som gjør at verket ikke sliter like mye på kroppen ved langvarig bruk. Støynivået er betydelig lavere enn ved bruk av en drivstoffdrevet sag, slik at du kan holde deg på god fot med naboene dine selv når det er sesong for å trimme hagen.

For nybegynnere og erfarne brukere
Batteridrevne motorsager er utmerket for både nybegynnere og erfarne brukere. De starter enkelt med bare et tastetrykk og kan brukes i hele hagen. Det finnes mange forskjellige størrelser på motorsager og om du skal velge en stor motorsag eller minimotorsag avhenger av formål og erfaringsnivå. Førstegangsbrukere anbefales å velge en lettere maskin med litt mindre kraft, da de ofte er lettere å manøvrere for overtaket.

Din sikkerhet er viktigst
For å unngå ulykker er det viktig å være forsiktig ved bruk av motorsagen, og at du har riktig verneutstyr. Hjelm med visir beskytter godt mot treflis og solide hansker med godt grep gjør at du holder maskinen stabil. Riktige støvler med sagbeskyttelse og stålhette samt arbeidsbukse med sagbeskyttelse er også viktig, da du kan skli med sagen. Her finner du Staypro sitt brede utvalg av verneutstyr.