Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

STANLEY Hekksakser

Hekksakser er verktøy som brukes til å klippe ned hekker og busker eller til å klippe vegetasjon i hagen. Nedenfor er en rekke batteridrevne modeller fra merker som Dewalt, Bosch DIY og flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
2 produkter
  • 1
Relaterte artikler:

Hekksakser er verktøy som brukes til å klippe ned hekker og busker eller til å klippe vegetasjon i hagen. En batteridrevet hekksaks er et godt valg for hager med mindre hekker og trær. I denne kategorien er alle hekksakser, busksakser, kantsakser og multisakser batteridrevne. Du kan velge fra et bredt utvalg batteridrevne modeller fra populære merker som Dewalt, Bosch DIY, Gardena og mange flere.

Et letthåndterlig valg
Batteridrevne hekksakser er generelt lettere enn bensindrevne varianter og er derfor et utmerket valg for deg som ønsker en letthåndterlig maskin. Siden de ikke er koblet sammen med ledning, kan de brukes i hele hagen. Du trenger ikke bekymre deg for en kabel som blir flokete når du klipper tykke busker – og heller ikke for at den setter seg fast i trinnene når du klipper høye hekker. Du trenger heller ikke rote med drivstoff eller bekymre deg for bensindamp. En batteridrevet hekksaks er dermed et svært fleksibelt verktøy som gir deg stor bevegelsesfrihet.

Praktiske funksjoner
Mange modeller har funksjoner som gjør arbeidet enda enklere. Velger du en vinklet hekksaks kan du lettere få en perfekt klippet hekk rundt hele huset. Ved å vinkle klippehodet kan du finne riktig vinkel for for eksempel å kunne klippe toppen av hekken smidigere. Har du høye hekker er et verktøy med teleskophåndtak et godt valg. Som alltid når du bruker verktøy og hagemaskiner med skarpe kniver, bør du bruke riktig verneutstyr. Hansker, briller og beskyttelsesjakke gir god beskyttelse mot flis og smuss.

Batteri
Hvor lenge du kan jobbe med hekksaksen din før du trenger å lade batteriene varierer og avhenger hovedsakelig av hvilken batteristrøm verktøyet bruker. Batterier på 18 V er mest vanlig, men ønsker du mer strøm eller lengre brukstid kan du velge et sterkere batteri i stedet, for eksempel på 36 eller 48 V. Litt kortere brukstid trenger imidlertid ikke være bekymringsfullt. Har du en større hekk eller mye vegetasjon som må klippes, kan det noen ganger være greit å dele opp arbeidet, da det kan være arbeidskrevende å jobbe i hagen i en lengere tid.

Ta vare på verktøyet ditt
Med riktig vedlikeholdsarbeid holder saksens kniver seg skarpe i lang tid. Rengjør knivene med lunkent vann og børst av rusk og skitt med en skurebørste. Tørk deretter bladene forsiktig rene. For å holde saksen skikkelig frisk kan du også innimellom smøre knivene med olje.