Hvilken batteridrevet hekksaks er best i test? I denne artikkelen sammenligner vi noen av våre mest populære modeller og samler rangeringer fra kundene våre.

Med en batteridrevet hekksaks kan du klippe og forme hekker og busker raskt og enkelt. Dessuten er de lettere å håndtere enn nett-drevne hekksakser og mer miljøvennlige enn bensindrevne. Men det er viktig å velge riktig modell for din hage. Batteridrevne hekksakser finnes nemlig med forskjellige bladlengder og med forskjellig batterikapasitet.

Når det gjelder batterikapasitet, er det viktig å velge en hekksaks som passer til hvordan du skal bruke den. Hvis du jobber med hagearbeid, trenger du sannsynligvis et større batteri enn hvis du har en liten hekk på rekkehuset. På samme måte bør bladets lengde passe til hekkene og buskene du skal klippe. Sverdets lengde avgjør hvor store hekker du kan klippe, men gjør jobben mer anstrengende siden hekksaksen blir vanskeligere å manøvrere.

Hvilken hekksaks er best i test?

For at du lettere skal kunne velge hvilken hekksaks som er best for ditt behov, har vi sammenlignet de hekksaksene vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundevurderinger gitt via Trustpilot. De fullstendige produktvurderingene kan leses i sin helhet på de respektive produktsidene.

1. Dewalt DCMPH566N-XJ

Dewalt DCMPH566N-XJ er en populær hekksaks i teleskopmodell. At den selger godt og får høye vurderinger av kundene våre betyr likevel ikke at den er riktig for alle. For en høy eller bred hekk er den suveren, men hvis du har en mindre hekk kan den være uhåndterlig å jobbe med.

Fordeler

+ 3,35 m maksimal rekkevidde

+ 180° leddhode

Dette sier kundene våre

Kundene våre er generelt veldig fornøyde med Dewalt DCMPH566N-XJ. Spesielt det at den kan klippe høyere hekker, takket være muligheten til å endre vinkelen på klippehodet og det lange skaftet. En kunde skriver "Fantastisk produkt hvis man har en litt høyere hekk. Uvurderlig for å kunne nå lenger.". En annen kunde skriver "Denne hekksaksen var ikke fullt så kraftig som jeg trodde, pga sin rekkevidde lettet den klippingen av vår brede hekk enormt." På den negative siden påpeker flere kunder at hekksaksen er litt tung.

2. Dewalt DCM563PB

Bra og populær hekksaks fra Dewalt med dobbelvirkende sverd på 55 centimeter.

Fordeler

+ Dobbelvirkende blad

+ Kompakt

+ Lav vekt

Dette sier kundene våre

Enda en fulltreffer fra Dewalt! Staypros kunder er veldig fornøyde med Dewalt DCMPH566N-XJ. Det er en god hekksaks som gjør jobben sin til en god pris. En bruker skriver: "Veldig bra og smidig, lett å bruke og alt annet man kan ønske seg.". Flere kunder fremhever dens lave vekt på 3,4 kilo som en fordel.

3. Dewalt DCMHT563N-XJ

Populær hekksaks fra Dewalt med dobbelvirkende sverd på 55 centimeter.

Fordeler

+ Dobbelvirkende blad

+ Kompakt

+ Lav vekt

Dette sier kundene våre

Dewalt DCMHT563N-XJ er en ekte bestselger hos Staypro og kundene som har testet og vurdert den er mange. De aller fleste er veldig fornøyde og deler ut klare femmere i vurdering. Noen av kommentarene lyder: "God hekksaks som også klarer grovere grener", "Veldig god. Trekker lite strøm" og "God funksjon, akkurat hva jeg forventet meg". Noen kunder ønsker likevel at den hadde hatt litt mer kraft. En kunde skriver: "Gjør jobben sin, litt svak på grovere grener..." mens en annen gir den en firer i vurdering med begrunnelsen: "Litt sterkere så hadde den hadde fått 5 stjerner".

Relaterte artikler