Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Metabo Hekksakser

Nettdrevne hekksakser brukes for å effektivt klippe hekken. En nettdrevet hekksaks er lett å håndtere, slik at du enkelt kommer til alle sider av hekken. Nedenfor finner du et utvalg av hekksakser fra merker som Gardena, Bosch DIY med flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
6 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
En nettdrevet hekksaks brukes til å klippe hekker og vegetasjon på tomten effektivt. Verktøyet er enkelt å håndtere, slik at du enkelt kommer til alle sider av hekken. Nettdrevne hekksakser egner seg til klipping i mindre hager der klippingen foregår i nærheten av huset. Dette er for at ledningen skal kunne nå skjæreflaten din. Har du en større hage med busker og vegetasjon et stykke unna stikkontakten, kan du selvsagt bruke en skjøteledning som utvider bruksområdet.

Ulike modeller og funksjoner
Staypro har et sortiment av elektriske hekksakser fra merker som Gardena, Black & Decker, Metabo, Bosch DIY med flere. Velg blant et bredt utvalg av modeller med mange praktiske funksjoner, for å finne et verktøy som passer deg og dine behov. Er du på jakt etter en hekksaks for høye hekker, kan du velge funksjoner som letter det arbeidet – og som sikrer at du slipper å bruke en stige som snoren lett kan vikle seg inn i. Med teleskophåndtak kan du justere håndtakslengde og bedre nå høyere høyder. Et verktøy med vinklet klippehode kan også være ønskelig, slik at man kan justere klippehodet på hekksaksen slik at bladet havner i riktig vinkel for arbeidet. Dette gjør at du kan klippe toppen av hekken pent og pent uten å måtte stå på en stige.

Staypro tilbyr en rekke praktiske tilbehør som kan brukes med hekksaksen din. Du kan for eksempel finne skjøteledninger som hjelper deg å nå over et større område. Vi har også et bredt utvalg av verneklær, arbeidshansker og vernebriller - et must når du skal rydde i hagen.

Maskinstyrke
Hvor sterk hekksaks du trenger avhenger av hvor bred hekken du har og hvor sterk vegetasjonen er i hagen din. For bredere hekker og tøffere arbeid kan det hende du trenger en sterkere hekksaks og da er det verktøyets effektnivå du bør holde øye med. Effekten måles i watt og verktøy med høyt antall watt er sterkere. Skal du klippe brede hekker, kan du også velge en hekksaks med bredere klippelengde som når langs hele toppen av hekken. For prydbusker der det kun skal klippes noen få greiner, trengs det ikke mye styrke – i noen tilfeller kan det til og med være greit å bruke en manuell hekksaks eller en sekatør.

Enkel rengjøring
Rengjøring av hekksaksen er enkelt - alt du trenger er litt lunkent vann, en børste og en klut til å tørke med. Ved å rengjøre knivene etter hver bruk holder de seg skarpe lenger. Noen ganger kan du til og med smøre bladet med olje. Skulle knivene begynne å føles sløve, kan du slipe dem med en fil, spesialdesignet for knivsliping.