21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch 2608601712Art.nr: 2300192

Bosch
Støttepute
X-LOCK, middels
Beskrivelse
Art.nr: 2300192
X-LOCK-slipetallerkenen, medium er perfekt til middels grov sliping (P80). Den har en konstruksjon med flere ribber som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som gir raske resultater.
151.25 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
115 mm
Sendes i løpet av 2-3 dager
Beskrivelse
Art.nr: 2300192
X-LOCK-slipetallerkenen, medium er perfekt til middels grov sliping (P80). Den har en konstruksjon med flere ribber som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som gir raske resultater.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
Bosch X-LOCK-slipetallerkenen, medium er perfekt til middels grov sliping (P80). Den har en konstruksjon med flere ribber som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som gir raske resultater. Ribbene øker kontakttrykket og gjør at avkjølende luft strømmer mellom skiven og tallerkenen. Den er produsert i termostabil plast og er bestandig mot høye temperaturer og brudd. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte slipetallerkener takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Konstruksjon med flere ribber øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som gir raske resultater
  • Ribbene øker kontakttrykket og gjør at avkjølende luft strømmer mellom skiven og tallerkenen
  • Bestandig mot høye temperaturer og brudd takket være materiale i termostabil plast
Tekniske data:  
Diameter 115 mm
Tekniske data​

EAN 3165140938488

Anbefalt