Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Kärcher WD 5Art.nr: 3094061

Kärcher
Grovstøvsuger
1100 W
Beskrivelse
Art.nr: 3094061
Kärcher WD 5 grovstøvsuger er en kraftig, men energieffektiv løsning for rengjøring i og rundt huset. WD 5 V er et utmerket valg takket være det optimale rengjøringsresultatet den gir på tørt, vått, fint eller grovt smuss med et strømforbruk på 1100 watt.
Prisjakt
1 800 kr
inkl. MVA
2 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 3094061
Kärcher WD 5 grovstøvsuger er en kraftig, men energieffektiv løsning for rengjøring i og rundt huset. WD 5 V er et utmerket valg takket være det optimale rengjøringsresultatet den gir på tørt, vått, fint eller grovt smuss med et strømforbruk på 1100 watt.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Kärcher WD 5 grovstøvsuger er en kraftig, men energieffektiv løsning for rengjøring i og rundt huset. WD 5 V er et utmerket valg takket være det optimale rengjøringsresultatet den gir på tørt, vått, fint eller grovt smuss med et strømforbruk på 1100 watt. Maskinen har en robust plastbeholder på 25 l, 5 m nettkabel, 2,2 m sugeslange med avtagbart håndtak med elektrostatisk beskyttelse, fleksibel gulvdyse, flatfilter og fleecefilterpose. Flatfilteret egner seg for kontinuerlig våt- og tørrstøvsuging uten å måtte bytte filter. Takket være den patenterte filterfjerningsteknologien kan filteret fjernes på få sekunder, samtidig som man unngår kontakt med smuss. Når filterrengjøringsknappen trykkes inn, blir filteret effektivt renset og sugekraften gjenopprettet. Det avtakbare håndtaket gjør at tilbehør kan festes direkte til sugeslangen. Slangen kan festes sikkert til toppen av maskinen for plassbesparende oppbevaring. Den innebygde parkeringsposisjonen på støtfangeren gjør at selv støvsugerrør og gulvdyser kan oppbevares raskt og enkelt når du tar en liten pause fra jobben.
 • Eksepsjonell filterrengjøring: Kraftige luftpuster blåser filteret rent for skitt med et enkelt trykk på en knapp. Sugekapasiteten gjenopprettes raskt.
 • Patentert teknologi for fjerning av filter: For rask og praktisk fjerning av filter: trekk ut kassetten, fjern filteret - ferdig! For våt og tørr støvsuging uten filterbytte
 • Sugeslangen kan oppbevares hengende på toppen av maskinen, noe som sparer plass. Intuitive festemekanismer for venstre- og høyrehendte brukere.
 • Fleecefilterpose: Ekstremt rivebestandig fleecemateriale i tre lag. For sugeeffekt som varer lenger og enestående støvoppbevaring Plassbesparende, sikker og lett tilgjengelig oppbevaring av tilbehør. Nettkabelen oppbevares trygt med de innebygde kabelkrokene.
 • Oppbevaringshylle for sikker oppbevaring av verktøy og smådeler, som skruer og spiker.
 • Avtakbart håndtak: ulike dyser kan festes direkte på sugeslangen. For enkel støvsuging selv på begrensede overflater.

Leveringsomfang

 • 2,2 m sugeslange, med bøyd håndtak, i plast
 • Avtakbart håndtak, med elektrostatisk beskyttelse
 • 2 sugerør på 0,5 m, 35 mm, i plast
 • Vått og tørt munnstykke, fleksibelt
 • Fugemunnstykke
 • 1 stk fleecefilterpose
 • Flatfilter , avtakbart patronfilter
Tekniske data​ 
Energiforbruk1100 W
Beholdervolum25 l
MaterialbeholderPlast
FargeGul
Elektrisk kabel5 m
Standard tilbehør ID35 mm
Nettspenning220-240 V / 50-60 Hz
Vekt (uten tilbehør)8 , 4 kg
Vekt (i emballasje)12 kg
Dimensjoner (L × B × H)418x382x653 mm

Spesifikasjoner

Watt 1100 W

Våtstøvsuging Ja

Beholdervolum 25 l

EAN 4054278661872

Nedlastbare filer

Anbefalt