Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Dewalt DCK2046P2-QWArt.nr: 3089805

Dewalt
Verktøypakke
Beskrivelse
Art.nr: 3089805
18 V XR-sett med spikerpistol DCN692 og dykkertpistol DCN660, pluss to stk. 5,0 Ah-batterier og lader i en myk veske.TSTAK-VI-verktøykassen er kompatibel med dine andre TSTAK-systemkasser.
Prisjakt
13 844 kr
inkl. MVA
Estimert 10-12 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: 3089805
18 V XR-sett med spikerpistol DCN692 og dykkertpistol DCN660, pluss to stk. 5,0 Ah-batterier og lader i en myk veske.TSTAK-VI-verktøykassen er kompatibel med dine andre TSTAK-systemkasser.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

18 V XR-sett med spikerpistol DCN692 og dykkertpistol DCN660, pluss to stk. 5,0 Ah-batterier og lader i en myk veske.TSTAK-VI-verktøykassen er kompatibel med dine andre TSTAK-systemkasser.Spikerpistol DCN692 har kullbørstefri motorteknologi og er batteridrevet slik at du kan arbeide uten de plager og sikkerhetsrisikoer som en ledning medfører.To hastigheter eller effektnivåer optimerer spikerpistolen for alle spikerlengder.Sekvensinnstillingen muliggjør presisjonsplassering og støtdriftsinnstillingen og gir brukeren produksjonshastighet.Vendbar reim/reverseringskrok gir økt mobilitet og allsidighet på arbeidsplassen.Dra nytte av lengre driftstider, raskere avfyring, mindre rekyl og mer slitestyrke ved bruk med korte spiker.Verktøyfri fjerning av blokkeringer minimerer brukerens stillstandstid.Ergonomisk verktøykonstruksjon gjør at spikerpistolen enkelt kan passe inn mellom 400 mm CC-stendere.Brukeren kan aktivere fraslagssperren og hindre utilsiktet avfyring av festeelementer.Allsidig 30–34-graders magasinvinkel klarer de fleste klipte hoder og ikke-sentrert rund papirteip eller trådsveisede spiker.Kullbørstefri motorteknologi gir kraft til å avfyre en 90 mm ringspiker i mykt tre og 63 mm inn i hardt tre.Dybden kan enkelt justeres ved hjelp av tommelvridningsjusteringen.Bedre oversikt og slitestyrke sammen med beskyttelse for arbeidsflaten fra den ikke-slipende kontaktremsen.Mekanisk drift i stedet for gassdrift gir enhetlig ytelse ved temperaturer mellom -20 og 50 grader Celsius og minimale rengjørings-/servicekrav.Gassfri drift gir betydelige besparelser i driftskostnader.Tørravfyringsbeskyttelse sikrer at verktøyet beskyttes mot å avfyres uten spikre i magasinet.
Dykkertpistolen DCN660 har en kullbørstefri motor som tilbyr uslåelige driftstider i en kompakt pakke.Dykkertpistolen har utløser- og kontaktutløsningssperre som hindrer utilsiktet avfyring av festemiddel.Verktøyfri fjerning av blokkeringer minimerer stillstandstiden.Drivingsdybden kan enkelt justeres med tommelvridningsjustering.Sekvensinnstilling muliggjør presisionsplassering og støtdriftsinnstillingen gir brukeren en produksjonshastighet på opptil fire spikre per sekund.

Leveringsomfang

  • 1 stk. spikerpistol DCN692
  • 1 stk. dykkertpistol DCN660
  • 2 stk. 5,0 Ah-batterier
  • 1 stk. lader
  • 1 stk. myk veske

Spesifikasjoner

Volt 18

Veske inkludert Ja

EAN 5902013967378

Garanti

1 års garanti for elektroverktøy med mulig forlengelse til 3 år
Dewalt tilbyr 1 års garanti på sine elektroverktøy, her kan du lese mer om Dewalts garantibetingelser. På enkelte produkter er det også mulig å forlenge garantien i inntil 3 år. På Dewalts hjemmeside kan du se om du har mulighet til å forlenge garantien på produktet ditt og lese mer om deres 3 års garanti. Vær oppmerksom på at du må registrere produktet og legge det til i produktlisten innen 4 uker etter kjøpet. Merk at garantier kan variere avhengig av om du bestiller som firma eller privatperson.

Anbefalt