Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Celsicom Easy Connect TC602Art.nr: 3080088

Celsicom
Datalogger
Fjernovervåking via mobiltelefonnettverket
Beskrivelse
Art.nr: 3080088
Celsicom Easy Connect TC602 er en datalogger for to eksterne TE-sensorer. Modell TC602 gir direkteoppkoblet temeraturovervåking og har en kompakt og slitesterkt kabinett med 2 innganger for eksterne termokoblingssensorer av type T eller K.
Prisjakt
4 169 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3080088
Celsicom Easy Connect TC602 er en datalogger for to eksterne TE-sensorer. Modell TC602 gir direkteoppkoblet temeraturovervåking og har en kompakt og slitesterkt kabinett med 2 innganger for eksterne termokoblingssensorer av type T eller K.

Produktinformasjon

Egenskaper

Celsicom Easy Connect TC602 er en datalogger for to eksterne TE-sensorer. Modell TC602 gir direkteoppkoblet temeraturovervåking og har en kompakt og slitesterkt kabinett med 2 innganger for eksterne termokoblingssensorer av type T eller K. En typisk applikasjon kan være fjernovervåking av differensialtemperaturer på varmesystemer, kjøleprosesser, etc. For fjernovervåking av betongtemperatur og betongstyrke anbefales modell TC603T, som har et vanntett kabinett og også intern temperatursensor, i stedet.

Ingen gateway eller basstasjon trengs
Alle boksene i den nye Celsicom-generasjonen har en direkte, sikker overføring av data til skyen uten å ta omveien rundt en basestasjon eller gateway. Datatrafikk sendes på en lisensiert frekvens som bare er ment for NB-IoT i Telias eksisterende mobilnettverk. Dekningen er suveren og interferensrisikoen er i utgangspunktet null.
Enkelt å komme i gang
Når du har skannet QR-koden på den første boksen, åpnes et vindu på telefonen der du kan opprette en ny skytjenestekonto. Etter å ha fylt ut detaljene dine og gitt navn til boksen, er du raskt i gang og kan umiddelbart se verdiene fra boksen på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Hvis du allerede har en konto, logger du på og gir den nye boksen et navn.

Backupminne
I tillegg til å sende alle målverdier til skytjenesten, lagres de også i et sikkerhetskopiminne i hver boks. Hvis det er en forstyrrelse, vil alle måledata bli sendt til neste overføringstid.
  • Direkteoppkoblet temeraturovervåking
  • Innganger for to eksterne termokoblingssensorer (type T/ K)
  • Målområde på -200°C til +400°C
  • Batteritiden avhenger av sendingsintervall (Exempel ved 20° C, god signalkvalitet, måling hvert femte minutt og sending hver tredje time: > 12 måneder)
Tekniske data​ 
Måleområde (eksterne TE-sensorer)Avhenger av termoelementtype (T eller K)
Nøyaktighet±0,5°C (Nøyaktighet instrument, uten sensorer)
OppkoblingNB-IoT (LTE Cat NB1) B20
Uteffekt23 dBm
Batterier2 x AA/LR6 1,5V (inngår ikke)
Batteritidavhenger av sendingsintervall.
Mål- og sendingsintervallJusterbart via skytjenesten Celsiview
Minne200 målinger
Størrelse (BxHxD)Kapsling 78x114x30 mm
Vekt114 gram (T/TH600, uten batteri)
CertifikatCE
MonteringsmåteMonteres vertikalt med skruehullene oppover
BeskyttelsesklasseIP 43

Spesifikasjoner

EAN 7350070330938

Anbefalt