Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Dräger 6820 AlkotestArt.nr: MH15130-2

Dräger
Alkomåler
med skriver
Beskrivelse
Art.nr: MH15130-2
Alcotest 6820 er en alkomåler for yrkessjåfører der det kreves utskriftsmulighet av måleresultatene. Alkomåleren kobler seg trådløst til en bærbar skriver for rask og enkel dokumentasjon av måleresultatet.
Prisjakt
15638.00 kr
inkl. MVA
Estimert 5-8 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: MH15130-2
Alcotest 6820 er en alkomåler for yrkessjåfører der det kreves utskriftsmulighet av måleresultatene. Alkomåleren kobler seg trådløst til en bærbar skriver for rask og enkel dokumentasjon av måleresultatet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Dräger Alcotest 6820 er videreutviklingen av den populære Alcotest 6810. Denne nya modellen er oppgradert på flere områder, slik som kortere reaksjonstider og et mer stabilt hus. Den utprøvde sensoren gjør Alcotest 6820 til en pålitelig partner når det gjelder alkotest av utåndingsluft. Alkomåleren har et minne for de siste 5000 testene med testnummer, dato og klokkeslett.

Dräger Alcotest 6820 er en alkomåler for yrkessjåfører der det kreves utskriftsmulighet av måleresultatene. Alkomåleren kobler seg trådløst til en bærbar skriver for rask og enkel dokumentasjon av måleresultatet.

Alkomåleren er svært enkel å bruke, og resultatet av utåndingsprøven vises raskt. Du starter den ved å trykke på den store knappen på fronten. Etter noen sekunder vises "Redo" i displayet, og da er det bare å blåse. Det høres et signal som angir at man blåser med riktig trykk, og resultatet vises umiddelbart i displayet. Man kan ta over 1500 utåndingsprøver før de to AA-batteriene må byttes. Instrumentet er på svensk, og resultatet vises i promille.

Lett å bruke

Et knappetrykk, og instrumentet er klart til å ta i mot utåndingsprøven. Blås i munnstykket, og resultatet vises umiddelbart i displayet. Med bare en knapp på instrumentet og informasjon på svensk blir alkotesteren svært lett å bruke!

Lavt strømforbruk

Man kan ta over 1500 utåndingsprøver før de to batteriene må byttes (AA-batterier).

Spesiell utforming av munnstykkene

Munnstykkenes form gjør at de ikke kan monteres feil. Utløpet for luften kan ikke dekkes til, noe som gjør det vanskelig å manipulere prøven. Et avstandsstykke på munnstykket hindrer at testpersonens lepper kommer borti instrumenthuset. Avstandsstykket gjør det også enkelt å ta munnstykket av instrumentet.

Praktisk design

Takket være det lille formatet kan instrumentet også bæres i brystlommen. Den ergonomiske utformingen gjør at både høyre- og venstrehendte kan bruke alkomåleren.

Kalibrering

Dräger Alcotest 6820 leveres ferdigkalibrert fra fabrikken. Alkomåleren bør deretter kalibreres 1 gang i året for å sikre målenøyaktigheten.

Hvilken modell er riktig for deg-


Produktblad for nedlasting (.pdf)

Spesifikasjoner

EAN KI D4900164

Anbefalt