Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Leica Disto D510Art.nr: AD12206

Leica
Avstandsmåler
med Bluetooth
Beskrivelse
Art.nr: AD12206
Avstandsmåler fra Leica i vanntett konstruksjon, digital målsøker som viser hvor du sikter og bluetooth. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller en smartphone. Avstandsmåleren har innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360°. Måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm.
Prisjakt
7 150 kr
inkl. MVA
4 stk på lager | Sendes mandag 15. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: AD12206
Avstandsmåler fra Leica i vanntett konstruksjon, digital målsøker som viser hvor du sikter og bluetooth. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller en smartphone. Avstandsmåleren har innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360°. Måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm.

Produktinformasjon

Egenskaper

Leica Disto D510 er en avstandsmåler fra Leica i vanntett konstruksjon. Utstyrt med fargeskjerm og digital målsøker (Live view) så at du ser hvor du sikter direkte i displayet på avstandsmåleren. Du kan til og med zoome 4x for raskt og pålitelig å kunne rette laseren mot måleobjektet. Den har innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360° i vertikal rotasjon og måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm. Selvfølgelig måler også denne avstandsmåleren areal, overflater, volum, Pythagoras mm. Leica Disto D510 har et lite gjengefeste, som gjør at avstandsmåleren er kompatibel med 1/4-Tripod, f.eks. Leica TRI 100.

Fargeskjerm med digital målsøker
Leica Disto D510 har et ikonbasert grensesnitt og 2,5 fargeskjerm som viser måleobjektet. Dette forenkler måling på lengre avstand. Den høyoppløste skjermen med knivskarp skarphet muliggjør måling selv i direkte sollys.

Bluetooth Smart 4.0
Avstandsmåleren har Bluetooth som innebærer at du kan føre over måleverdier trådløst direkte til din PC eller smartphone.

Leica DISTO Sketch
Avstandsmåleren er godt tilpasset for bruk sammen med en smartphone. Med appen Leica Disto Sketch kan du jobbe videre med måleresultatene på et nettbrett eller en smartphone. Leica Disto Sketch er et skisseprogram der du kan kombinere et digitalfoto med måledata. Målinger kan legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett. Appen Disto Sketch fungerer kun med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs. med den nye Bluetooth-standarden V4.0), f.eks. Android, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 og iPad Mini.

Leica DISTO Sketch til både Android og iOS
Appen Leica Disto Sketch fungerer til både Android og iOS.

Verneklasse IP65
Avstandsmåleren Leica Disto D510 er spesielt beskyttet mot vann og støv. Den kan rengjøres under rennende vann.

Helningssensor 360°
Kombinert lengde- og helningsmåling måler horisontale lengder, helt nøyaktig og enkelt. Den klarer helninger hele veien rundt, dvs. 360 grader. Med hjelp av helningssensoren kan du dessuten bestemme indirekte høyde.

Multifunksjonelt endestykke
Avstandsmåleren har et oppfellbart endestykke, som gir enkel og korrekt måling i hjørner, spor eller fra kanter. Den automatiske posisjonssensoren hjelper deg å unngå målefeil.

Oversiktlig display
Avstandsmåleren har et lettavlest display. Resultatet visas i 4 rader. Displaybelysningen forenkler avlesning selv i mørket.
Tekniske data:  
Arbeidstemperatur -10 - 50 °C
Batteri AA (st) 2
Belyst display Ja
Bluetooth Ja
Oppbevaringstemperatur -25 - 70 °C
Kapslingsklass IP65
Hellingssensor 360°
Mål 143x58x29 mm
Presisjon 1 mm
Stativgjenger 1/4"
  • Rekkevidde opp til 200 meter
  • Nøyaktighet på ± 1,0 mm
  • 360° helningssensor i vertikal rotasjon
  • IP65 støvtett og strålevannbeskyttet
  • Belyst display med 4 rader
  • De siste 30 resultatene lagres
  • Multifunksjonelt endestykke

Leveringsomfang

  • Belteveske
  • Håndreim
  • 2 stk. AA-batterier

Spesifikasjoner

Rekkevidde 200 m

Digital målsøker Ja

Nøyaktighet 1

Lagringstemperatur -25 - 70

Belyst display Ja

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Helningssensor Ja

EAN 7640110694237

Nedlastbare filer

Anbefalt