Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Leica Disto D1Art.nr: AD12218

Leica
Avstandsmåler
med Bluetooth
Beskrivelse
Art.nr: AD12218
Avstandsmåler med Bluetooth i slank design. Med appen Leica Disto Sketch kan du legge til målinger direkte i et digitalbilde eller rutenett på et nettbrett eller en smarttelefon. Avstandsmåleren måler opptil 40 meter med en nøyaktighet på ±2,0 mm.
Prisjakt
1 396 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: AD12218
Avstandsmåler med Bluetooth i slank design. Med appen Leica Disto Sketch kan du legge til målinger direkte i et digitalbilde eller rutenett på et nettbrett eller en smarttelefon. Avstandsmåleren måler opptil 40 meter med en nøyaktighet på ±2,0 mm.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Leica Disto D1 er en avstandsmåler i slank design som får plass i lommen. Avstandsmåleren kan måle avstander opptil 40 meter med en nøyaktighet på ±2,0 mm. Den har kapslingsklasse IP54, som betyr at den tåler å bli utsatt for tøffe forhold.

Leica Disto D1 er perfekt for raske avstandsmålinger. Du trenger kanskje en rask materialberegning eller driver på med et oppussingsprosjekt hjemme. Med Leica Disto D1 med integrert Bluetooth og skisse-appen fra Leica, som er gratis, får du ubegrensede muligheter til å tegne skisser, lage plantegninger og dokumentere målingene med bilder ved hjelp av et nettbrett eller en smarttelefon.

Presisjon per knappetrykk
Avstandsmåleren Leica Disto D1 er enkel å bruke takket være sitt kompakte format. Den måler med en nøyaktighet på ± 2,0 mm.

Liten og praktisk
Takket være den ergonomiske og kompakte designen ligger Leica Disto D1 sikkert i hånden.

Oversiktlig display
Avstandsmåleren har et lettlest display. Resultatet vises på 3 linjer. Displaybelysningen gir enkel avlesning også i mørket.

Bluetooth™ Smart 4.0
Avstandsmåleren har Bluetooth, noe som betyr at du kan overføre måleverdier trådløst direkte til nettbrettet eller smarttelefonen.

Leica DISTO™ Sketch
Avstandsmåleren er godt tilpasset for bruk sammen med en smarttelefon. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobbe videre med måleresultatene på et nettbrett eller en smarttelefon. Leica Disto Sketch er et skisseprogram der du kan kombinere et digitalbilde med måledata. Du kan legge til målinger direkte i et digitalbilde eller et rutenett.

Appen Disto Sketch fungerer med Bluetooth Smart Ready-produkter (dvs. med Bluetooth-standarden V4.0). Appen Leica Disto™ Sketch fungerer for både Android og iOS.
Tekniske data:  
Arbeidstemperatur 0 - 40 °C
Belyst display Ja
Bluetooth Ja
Oppbevaringstemperatur -25 - 70 °C
Kapslingsklass IP54
Hellingssensor Nej
Mål 115x44x24 mm
Presisjon 2 mm
Stativgjenger Nej
  • Rekkevidde opptil 40 meter
  • Nøyaktighet på ± 2,0 mm
  • Svært kompakt design som får plass i lommen
  • Belyst display med 3 linjer

Leveringsomfang

  • 2 stk. AAA-batterier

Spesifikasjoner

Lagringstemperatur -25 - 70

Rekkevidde 40

Belyst display Ja

Digital målsøker Nei

Driftstemperatur 0 - 40

Bluetooth Ja

Nøyaktighet 2

Helningssensor Nei

EAN 7640110696729

Videoklipp

Anbefalt