Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Elma X2Art.nr: 3071159

Elma
Krysslaser
Beskrivelse
Art.nr: 3071159
Elma Laser x2 linjelaser bruker grønt laserlys. Gir ekstra tydelig oppmerking.
Prisjakt
1 281 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3071159
Elma Laser x2 linjelaser bruker grønt laserlys. Gir ekstra tydelig oppmerking.

Produktinformasjon

Egenskaper

Elma Laser x2 linjelaser bruker grønt laserlys. Gir ekstra tydelig oppmerking. Øynene våre er opptil 4 ganger mer følsomme i det grønne området, i forhold til klassiske røde linjelasere, noe som dramatisk øker synligheten til linjene, både innendørs og utendørs. Dette betyr at du nå får perfekte oppmerkingsmuligheter selv på lange avstander, og det er slutt på å tegne linjer på vegger, gulv og tak, når du skal installere kjøkken, henge hyller og lamper, nivå rørinstallasjoner, etc.

Viser vannrette, vertikale eller kryssende linjer, med et oppslag på nesten 180°, for perfekt merking selv vertikalt over instrumentet. Raskt og enkelt, og du har begge hender fri for arbeid. Alt du trenger å gjøre er å plassere laseren og slå den på.

Er selvnivellerende. Hvis avviket er for stort for selvnivellering, blinker laseren kraftig for å unngå feil. I tillegg til horisontale og vertikale linjer, kan du også lage rette linjer i laugvinkler - det er perfekt for eksempel når du måler trapper, etc. Låsefunksjonen deaktiverer selvnivelleringen, og skråvinkelen stilles enkelt inn, for eksempel ved å plassere instrumentet på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapteren.Når instrumentet er låst, indikeres det med en kort blink ca. hvert tredje sekund, slik at du ikke tror linjene er i vertikale- og horisontale. Som en ekstra sikkerhet kan ikke Elma laser x2 slås av når transportlåsen er frakoblet, noe som sikrer innsiden av instrumentet mot transportskader, noe som ellers pleier å være den vanligste feilen på linjelasere.

Leveringsomfang

  • 4 stk. batterier AA 1,5V
  • manual
  • magnetisk feste
Tekniske data​ 
Rekkevidde visuellOpp til 45m ber. på lysforholdet
Vertikal nøyaktighet±2mm@10m
Horisontell nøyaktighet±2mm@10m
Selvnivellering≤4˚
Selvnivelleringstid≤3s
LaserKlasse II 510nm, 40mW
Montagegjenge¼ tom
Batterilevetid≥4t @ 2 linjer
KapslingsklasseIP54
Dimensjoner95x80x60mm

Spesifikasjoner

Låsefunksjon Ja

Batteri inngår Ja

Laserfarge Grønn

Stativgjenger 1/4 Tommers

EAN 5706445677009

Anmeldelser

Anbefalt