Lurer du på hvilken håndstøvsuger som er best i test? Vi har sammenlignet noen av våre mest populære trådløse håndstøvsugere og skaftstøvsugere og samlet anmeldelser gitt av våre kunder.

En trådløs håndstøvsuger er en kompakt og mer bærbar versjon av en tradisjonell støvsuger. En vanlig støvsuger er ofte å foretrekke når du skal rengjøre et helt rom, men når du skal rengjøre mindre og vanskelige områder, er håndstøvsugeren et enkelt og praktisk alternativ. Den er perfekt når du skal rengjøre bilen, rydde opp på snekkerbenken eller suge opp de irriterende smulene på kjøkkenet.

Siden de ofte går på batteri, er du heller ikke avhengig av stikkontakter.

På Staypro selger vi mer profesjonelle støvsugere enn det mange kjøper for å rengjøre hjemme, men hvis du renoverer, snekrer eller har garasje, kan en robust og kraftigere modell være å foretrekke. Det er verdt å merke seg at støvsugere i denne klassen ofte selges uten batteri og lader.

Det er mange forskjellige håndstøvsugere å velge mellom. Først og fremst er det 4 faktorer som skiller dem:

Sugeeffekt

En håndstøvsuger med høy sugeeffekt vil kunne fange opp smuss og støv på en effektiv måte. En håndstøvsuger med for svak motor kan være slitsom å jobbe med.

Batteritid og ladetid

En annen viktig faktor å vurdere er batteritid og ladetid. Hvis du hovedsakelig kommer til å suge opp brødsmuler ved frokostbordet, er ikke batteritiden så viktig, men hvis du er håndverker som skal rengjøre ute på jobb, er det desto viktigere å kunne arbeide en lengre tid.

Kapasitet og støvbeholder

For å unngå å stadig måtte tømme støvbeholderen, er det viktig å velge en håndstøvsuger med tilstrekkelig kapasitet. Se etter modeller med romslige støvbeholdere for å kunne rengjøre lengre uten avbrudd.

Tilbehør

Avhengig av hvordan du kommer til å bruke støvsugeren, er det viktig å undersøke hvilket tilbehør og børster som følger med. Hvis du trenger å rengjøre større overflater, bør du velge en håndstøvsuger med tilhørende håndtak som forvandler den til en skaftstøvsuger.

Hvilken trådløs håndstøvsuger er best i test?

For at du lettere skal kunne velge hvilken håndstøvsuger som er best for dine behov, har vi sammenlignet de håndstøvsugerne vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundeanmeldelser gitt via Trustpilot. De komplette produktanmeldelsene kan leses i sin helhet på den respektive produktsiden.

1. Milwaukee M18 CV-0

En av våre mest populære håndstøvsugere på Staypro er Milwaukee M18 CV-0, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt en kundefavoritt. Denne støvsugeren har god sugekraft og en rekke tilbehør som gjør den til en allsidig rengjøringshjelp når du skal rydde opp. Hvis du allerede har investert i Milwaukees 18-voltsverktøy, kan du bruke de samme batteriene som til dine verktøy.

Fordeler:

+ 84,8 mbar sugeeffekt

+ Mange tilbehør

+ Hepa-filter

+ Passer med alle Milwaukees 18V-batterier

+ Låsbar strømbryter

Dette sier kundene våre

Vi har fått inn veldig mange anmeldelser av Milwaukee M18 CV-0, og de aller fleste gir toppkarakterer. Mange skryter av den for sin høye sugeevne. En kunde skriver "Bedre sugekraft enn hva jeg hadde håpet på. Utrolig smidig slange." og en annen skriver "Veldig god sugekraft. Blir imponert!". Flere kunder gir også eksempler på hvordan de bruker støvsugeren. En skriver "Praktisk støvsuger å ha med på monteringsjobber". En annen skriver "Veldig bra, praktisk å bruke som i mitt tilfelle arbeidsbenk, bilvask og i huset når man borer eller gjør noe annet som skaper søl." og ytterligere en kunde skriver "Utrolig bra å ha i bobil". Hvis det er noe negativt som trekkes frem, er det at støvsugeren er større og tyngre enn hva noen hadde ønsket.

Bruker du de blå verktøyene fra Bosch Professional-serien? I så fall bør du se nærmere på Bosch GAS 18V-1 som bruker de samme 18-voltsbatteriene. Dette er en kompakt støvsuger med god effekt og nyttig tilbehør. Gulvmunnstykket forvandler den til en skaftstøvsuger for best ergonomi når du trenger å støvsuge gulv.

Fordeler: 

+ 60 mbar sugeeffekt

+ Gulvmunnstykke

+ Flere andre munnstykker

+ Beholderkapasitet på 0,7 liter

Dette sier kundene våre

Kundene våre liker Bosch GAS 18V-1, og de aller fleste har gitt den toppkarakterer. Flere trekker frem hvor praktisk det er å kunne bruke de samme batteriene som til sine Bosch Professional-verktøy. Støvsugeren roses også for sin brukervennlighet og gode sugeevne. Mange setter pris på det medfølgende gulvmunnstykket. En kunde skriver: "God sugekraft og bra med gulvmunnstykket. Perfekt til kjøkkenet med småbarn som stadig griser til. Fungerer også fint i bilen og campingvognen."

3. Dewalt DCV517N

Hvis Dewalt er din favoritt, bør du se nærmere på Dewalt DCV517N som fungerer sammen med alle Dewalts 18-voltsbatterier. En stor fordel med Dewalt DCV517N er at den kan suge opp både vått og tørt. Siden filteret fanger opp 99,7 prosent av alt støv, kan den suge opp gips- og sementstøv.

Fordeler:

+ Våt- og tørrstøvsuger

+ Effektivt filter

+ Stor tank på 1,9 liter

+ 1 meter gummislange

+ Medfølgende munnstykker

Dette sier kundene våre

Ifølge Staypros kunder er Dewalt DCV517N en skikkelig vinner. Noe mange velger å fremheve i sine anmeldelser, er at støvsugeren er liten og kommer til i vanskelige områder. Til tross for dette har den imponerende sugekraft. En bruker skriver: "Jeg bruker den flere ganger i uken. Utmerket resultat hver gang." En annen skriver: "Fantastisk liten sak med mye kraft. Perfekt for mindre jobber".