Milwaukee verktøyoppbevaringssystem Packout har etablert seg blant håndverkere som en favorittløsning med sin uslåelige allsidighet, kvalitet og brukervennlighet. Vi ba Patrik Eliasson i Milwaukee fortelle oss mer om systemet som har fått utallige håndverkere til å rulle verktøyene sine fra bilen!

Sleper du verktøyene dine opp og ned trapper, og frem og tilbake til bilen for å få alle tingene som krever for å få jobben gjort? Løsningen heter Milwaukee Packout og er et fleksibelt modulsystem som lar deg kombinere og låse et bredt utvalg av skuffer, stablebare verktøykasser og bager

– Mange håndverkere har brukt andre systemer tidligere, men delene har vært for tunge, for vanskelige og ikke så fleksible. Når du går opp til en kunde i femte etasje, må du kanskje gå flere ganger for å hente verktøy og andre ting du trenger. Men med dette fleksible systemet tar håndverkeren akkurat den boksen eller kassen som skal brukes fra bilen, og får opp det meste på en gang, sier Patrik Eliasson, salgssjef i Milwaukee.

Fleksibel og brukervennlig løsning

Grunnlaget for systemet er Packout verktøyvognsom har ni-tommers terrenghjul, Disse er designet for å enkelt rulle over ulike typer overflater på en arbeidsplass. Det finnes også en transportkjerre til å starte med og bygge videre på, base med hjul, stor rullekasse, monteringsplater og konsollhyller for vegg slik at brukeren kan finne den mest fleksible løsningen.

– Tanken med systemet er at du skal kunne finne den løsningen som passer deg og dine behov som håndverker. Alle Packout-bokser, kasser og bager passer sammen og kan klikkes sammen med et smart festesystem, som gjør det enkelt å transportere verktøy og tilbehør trygt, som en mobil enhet. Sortimentsboksene inneholder flyttbare rom for optimalt system. Boksene kan også monteres hvor som helst på arbeidsplassen takket være integrerte skruehull, sier Patrik.

- Med Packout kan du stable og trille med deg det du trenger, og det går mye raskere og sparer mye tid, sier Patrik Eliasson i Milwaukee.

Bare fantasien setter grenser

Packout kan brukes til mange forskjellige ting og på mange forskjellige måter. Patrik Eliasson har for eksempel sett flere eksempler der folk har brukt kjølemodulen til å ta med mat og drikke til stranden, eller montert boksene sine på både motorsykler og snøscootere.

- Det er kun fantasien din og hvor kreativ du vil være som begrenser hvordan du kan bruke Packout-systemet. Vi har lagt stor vekt på brukervennlighet og kvalitet i sortimentet. Det er kanskje det er derfor mange bruker Packout-modulene på sine egne artige måter – de vet at produktet tåler vær, vind og tøffe forhold, sier Patrik

Dette er Packout

  • Modulært oppbevaringssystem for verktøyene dine, og alt annet du trenger å ta med deg
  • IP 65 – robust materiale som tåler tøffe miljøer
  • Koblingsdeler med metallbeslag
  • Over 100 mulige kombinasjoner

Robuste produkter som tåler tøffe forhold

Alle Packout verktøybokser og bokser er konstruert av slagfast polymermateriale, og alle boksene er IP65-klassifisert med tetninger for å forhindre skade fra vann og andre materialer på arbeidsplassen. Det uttrekkbare Heavy Duty-håndtaket kan håndtere opptil 113 kg og gir deg et komfortabelt grep under transport.

– Bagenes holdbarhet maksimeres av ballistisk materiale og metall, samtidig som komforten opprettholdes gjennom polstrede skulderstropper, sier Patrik.

Packout som bilinteriør. "Det er mange fordeler med systemet som gjør at du kan spare mye tid," sier Patrik Eliasson i Milwaukee.

Innred hele bilen – eller start med et tredelt sett

Hvis du ikke er helt klar til å bytte ut hele bilinteriøret ennå, kan du begynne med et tredelt Packout-sett.

– Det var det første startsettet som ble lansert da serien kom på markedet, og det er like unikt i dag som den gang. Startsettet består av en bunnboks med hjul og uttrekkbart håndtak. Det blir omtrent som en kabinbag med en komplett tralle og to verktøykasser på toppen, sier Patrik.

3 fordeler med Milwaukee Packout

  • Gir kundene dine et godt førsteinntrykk av håndverkeren sin. Kundene blir imponert når de ser det organiserte systemet i bilen og får tillit til at du som håndverker er profesjonell og kan sakene dine.
  • Sparer penger. Packout-systemet veier mye mindre enn tradisjonelt interiør og sparer drivstoffkostnader ved å ikke ha for mye vekt i bilen.
  • Raskere påfyll av varer. Håndverkeren kan ta med løsningen sin til butikk eller lager, og fylle opp med produkter direkte i oppbevaringsboksene.