Som bedrift kan det være vanskelig å ha overordnet kontroll over for eksempel alle verktøy og sørge for at alt er på plass – i noen tilfeller er det nesten umulig. Milwaukee tilbyr derfor One-Key-tjenesten, som gjør det enkelt å holde styr på når, hvor og av hvem armaturene brukes.

Milwaukee One-Key er et inventarsystem som er designet for å gi brukeren kontroll og total oversikt over deres varelager. Alle kan bruke tjenesten, og ifølge Olle Persson fra Milwaukee kan bedriftseiere ha god bruk for den.

Bedre lageroversikt

Brukens primære funksjon er nettopp styring av varelager. I One-Key kan du legge til alt fra stiger til verktøy, for å alltid holde øye med hvor de er, hvem som brukte dem sist og når de ble brukt. Funksjonen gir mulighet for å koble varelageret til personer, biler eller prosjekter. På denne måten har du alltid full kontroll over hvor ting er og når de er tilgjengelige.

Ved å legge inn dine eller din bedrifts varer i varelageret får du dermed en oversikt som både forenkler og tydeliggjør arbeidet for blant annet ansatte og prosjekter. Milwaukee selger verktøy som er kompatible med One-Key, men også de frittstående sporingsenhetene Tick som kan festes til alt fra bilnøkler til verktøy.

Finn verktøyene raskt

One-Key har også en sporingsfunksjon som gjør det enklere for deg å holde styr på tingene på stedet. Verktøyene i serien eller sporingsenheten kobles til via bluetooth slik at du kan se hvor verktøyet sist ble sett. Sporingsenheten har også en alarm som du kan utløse via appen – den piper slik at du enkelt kan finne den innenfor en rekkevidde på 90 meter.

En sporingsfunksjon kan redusere antall tapte eller glemte gjenstander som aldri finner veien tilbake. Dette betyr igjen at ressurser ikke trenger å brukes på å erstatte disse inventarene. Å holde oversikt kan derfor bety sparte penger!

Med One-Key kan du finne verktøyene raskt og enkelt.

Tilpasning for best ytelse

I tillegg til en samlet oversikt over verktøy og annet inventar som kan være verdt å holde øye med, kan du også bruke tjenesten til å tilpasse de kompatible verktøyene ut fra hvordan du jobber. I appen kan du tilpasse verktøyets innstillinger og for eksempel stille inn maksimal hastighet og maksimalt turtall. Denne typen tilpasning kan gi lengre holdbarhet, både på verktøyet, men fremfor alt tilbehør som sagblad – noe som igjen sparer penger i kassaapparatet.

Digital oversikt i app

Med One-Key slipper du å forholde deg til kompliserte lagerløsninger. I stedet bruker du den enkle og brukervennlige appen, eller nettside du kan logge inn på. I tillegg til brukervennlighet betyr dette også at du kan se gjennom varelageret uansett hvor du er.

Gjennom appen kan du bruke alle de tre grunnleggende funksjonene nevnt ovenfor, men det er også noen andre praktiske funksjoner. For eksempel, hvis du av en eller annen grunn har mistet et One-key-kompatibelt verktøy, kan du låse det slik at det ikke kan brukes.
 

For å ha så god oversikt over varelageret som mulig, kan du også legge inn individuelle påminnelser om når det skal utføres service på for eksempel verktøy eller biler.

Slik kommer du i gang

  • Å begynne å bruke One-Key er raskt og enkelt, og helt gratis!
  • Alt du trenger å gjøre er å registrere en e-postadresse og deretter begynne å legge til tingene dine i varelageret. Hva du vil legge til er helt opp til deg.
  • For å dele varebeholdningen med andre inviterer du ganske enkelt flere brukere, og på denne måten kan dine ansatte ha samme oversikt som deg.