Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hagesesong

Hagesesongen er her med alt det innebærer i form av gressklipping, beskjæring, dyrking og uteliv. Hva vil du gjøre i år? Vi på Staypro har alt du trenger til dine store og små hageprosjekter!

Hagemaskiner

Hagemaskiner

Gode hagemaskiner gjør arbeidet i hagen enklere og morsommere. Hos Staypro har vi mange ulike typer maskiner fra kjente merker som Gardena, Dewalt, Milwaukee og Metabo. I vårt brede sortiment finner du alt fra gresstrimmere og motorsager til hekksakser og robotgressklippere.

Hageredskaper & avling

Lysere tider er her, og det er på tide å vokse, plante og vedlikeholde plantene dine. Enten du planter sesongens blomster i utepotter eller beskjærer frukttrærne, har vi verktøyene som hjelper deg med å lage drømmehagen din. Kjøp verktøy som river, sekatører, rydningssakser, greip og mye mer hos oss på Staypro.

Planting - velg riktig tidspunkt for best mulig resultat

Klør det i de grønne fingrene dine? Når hagesesongen er i gang, kommer denne guiden til å hjelpe deg med å holde oversikt over når det er på tide å finne frem hagehanskene og begynne å plante, uansett om det gjelder stauder og roser eller poteter og syriner.

Dyrk i pallekarm – slik lager du din egen

Det er både gøy og tilfredsstillende å dyrke sine egne grønnsaker, urter og bær, og hvis du ikke har plass til en hel hageflekk er en mindre pallekarm et utmerket alternativ. Under får du noen tips og inspirasjon til hvordan du lager en pallekarm og hva du kan dyrke i den.

Planting & gressplen

Ta vare på plenen din og gjør den grønn slik den alltid ser ut til å gjøre på den andre siden. I Staypro sitt sortiment finner du alt fra hagemaskiner og redskaper til vanningsanlegg og gjødselspredere. Alt du trenger for å holde plenen din pen og sunn rett og slett!

Slik tar du vare på plenen måned for måned

Nå kan du slutte å bekymre deg for at gresset er grønnere på den andre siden. Denne guiden hjelper deg nemlig med å få den frodigste gressplenen i nabolaget ved hjelp av noen enkle tips og råd.

9 maskiner, verktøy og redskaper som hjelper deg å ta vare på plenen

En grønn og velstående plen er et resultat av tålmodighet og hardt arbeid. I denne artikkelen går vi gjennom 9 maskiner, verktøy og redskaper som hjelper deg å få drømmeplenen din.

Slik velger du rett gresstrimmer og ryddesag

Gresstrimmeren er et av de viktigste hageverktøyene for en velstelt og velstående hage. I denne guiden forteller vi deg alt du trenger å vite for at du skal kunne ta det rette valget for deg.

Slik fungerer en robotgressklipper

Robotgressklipperens entré på de norske gressplenene fikk fort fotfeste, og de er i dag et vanlig hjelpemiddel på tomter rundt omkring i landet. Her forklarer vi hvordan en robotgressklipper fungerer, og hva du skal tenke litt ekstra på før du kjøper!

Gressklipper – slik velger du riktig type til hagen din

Lurer du på hva slags gressklipper du skal kjøpe? I denne guiden går vi gjennom de vanligste typene av gressklippere og hjelper deg med å velge riktig gressklipper til din hage.

Slik trimmer du gresset pent og mer effektivt med rett teknikk

Enten du nettopp har kjøpt din første gresstrimmer eller om du allerede er en erfaren klipper, er det grunn til å ta en gjennomgang på teknikken. Ved å håndtere maskinen riktig kan du kutte mer effektivt og få et bedre resultat.

Beskjæring

Ved å beskjære plantene, buskene og trærne dine sikrer du at de holder seg sunne samtidig som du skaper en fin estetisk form. Vi på Staypro har alt du trenger for å kunne kutte og beskjære på riktig måte. Her kan du blant annet se vårt utvalg av sekatører, rydningssakser og grensager.

Beskjære epletrær: Slik gjør du det

Det er viktig å beskjære epletreet ditt på riktig måte så det blir robust, vakkert og gir mye frukt. Fortsett å lese denne guiden for å vite hvordan du beskjærer epletrærne dine, og se frem til et enda mer praktfullt tre med mer frukt neste sesong!

Beskjær trær, busker og planter – slik gjør du det

For å få en fin form på plantene, trærne og buskene dine kan du klippe dem ned. Beskjæring er også en måte å for eksempel unngå sykdommer, øke blomstringen eller få frukttrær til å gi så god avling som mulig.

Vanning

Sommer, sol, ferie. Hagen og uteplassen skal være grønn og til det må du tenke på å vanne riktig. I vårt sortiment finner du smarte vanningsprodukter som både vanner riktig, sparer på vannmengden og lar deg reise på ferie uten at plantene tørker ut.

Gjør hagen grønn med riktige vanningsprodukter

Sommer, sol og ferie. Hagen eller balkongen skal være grønn, men hva skal du gjøre når du skal på ferie? Ekspert Erik Jönsson fra Gardena deler sine beste tips for å få både blomsterbed og krukker til å blomstre på en smart og økonomisk måte – også når du ikke er hjemme.

Handleliste - Automatisk vanning for ca. 600 m2

For deg som ønsker å automatisere hagevanningen helt eller delvis, er det mye å velge mellom. For å hjelpe deg har vi tatt utgangspunkt i en eksempelhage på 600 kvadratmeter og satt sammen en komplett handleliste med alt du trenger for å kunne lene deg tilbake i solstolen mens du vanner hagen.

  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
4210 produkter