21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena SmartArt.nr: 2970593

Gardena
Sensor
Beskrivelse
Art.nr: 2970593
En smart fuktighetsmåler for helautomatisk hagevanning med GARDENA smart App. Du sparer dyrebart vann ved å unngå unødvendig vanning.
641.00 kr
inkl. MVA
Anslått til å bli sendt 2021-12-17
Beskrivelse
Art.nr: 2970593
En smart fuktighetsmåler for helautomatisk hagevanning med GARDENA smart App. Du sparer dyrebart vann ved å unngå unødvendig vanning.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
GARDENA smart er en sensor som gir Vektige og oppdaterte måledata fra hagen. Jordens fuktighetsinnhold måles raskt og veldig nøyaktig. Sammen med den smarte Gateway (ikke inkludert), som er nødvendig for bruk, og den gratis GARDENA smart-appen , det smarte systemet gir plantene vann bare når det virkelig trengs, basert på målt fuktighetsinnhold i jorden. Takket være den kompakte designen, kan smart Sensor brukes både på en plen og i blomsterbed, men også i blomsterpotter og blomsterbokser på balkongen eller terrassen.

Den store sensoroverflaten måler jordfuktigheten på forskjellige dybder og i forskjellige jordforhold. Bruk på en plen forstyrrer ikke robotgressklippere eller gressklippere da sensorhodet er ekstra flatt. Fleksibel og trådløs drift via radiokontroll med to AA-batterier, som gir sikker og kontinuerlig bruk gjennom en hel hagesesong. I tillegg til å måle jordfuktighetsinnholdet, kan smart Sensor også måle temperaturen i bakken og sende data via smart Gateway til GARDENA smart App, hvorfra brukeren kan overvåke andre smarte enheter i systemet og kontrollere dem hvor som helst.
  • En smart fuktighetsmåler for helautomatisk hagevanning med GARDENA smart App
  • Du sparer dyrebart vann ved å unngå unødvendig vanning
  • Måler jordfuktighet: 0% - 100%
  • Tåler omgivelsestemperatur (° C): - 1 ° C - + 50 ° C
  • Komplett med smart Gateway
Tekniske data​

EAN 4078500049009

Anbefalt