Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PipelineArt.nr: 2970311

Gardena
Startpakke
for hagerørledning
Beskrivelse
Art.nr: 2970311
Startpakke for hagerørledning som inneholder viktige deler for praktisk tapping av vann for hjemmet eller hagen. Startpakken inneholder materiale for to tappesteder og kan økes etter behov.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 2970311
Startpakke for hagerørledning som inneholder viktige deler for praktisk tapping av vann for hjemmet eller hagen. Startpakken inneholder materiale for to tappesteder og kan økes etter behov.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Pipeline er en startpakke for hagerørledning som inneholder viktige deler for praktisk tapping av vann for hjemmet eller hagen. Du tapper vann like enkelt som du får elektrisitet fra et strømuttak. Startpakken inneholder materiale for to tappesteder og kan økes etter behov. Fra et tilkoblingspunkt mates vannet fra kranen i tilkoblingsrør under bakken. GARDENA tilkoblingsrør fører vannet til de permanent installerte vannkoblingene. Derfra kan du enkelt tappe vann via en tilkoblet hageslange. Et lokk beskytter tilkoblingspunktene og vannkoblingene mot forurensninger når de ikke brukes. Den sfæriske beskyttelsen felles inn i tilkoblingspunktene og vannkoblingene når det åpnes og er dermed ikke i veien når gresset skal klippes. Et avtakbart filter hindrer at forurensninger trenger inn når lokket åpnes. Den medfølgende dreneringsventilen beskytter systemet i vinterhalvåret.

Innhold
1 stk. Profi Maxi-Flow System koblingssett
1 stk. tilkoblingspunkt
2 stk. vannkoblinger
1 stk. T-kobling
3 stk. koblinger 25 mm x 3/4" med hunngjenge
1 stk. T-kobling 25 mm x 3/4" med hunngjenge
1 stk. dreneringsventil

.Ytterligere materiale som kreves for installasjon: GARDENA tilkoblingsrør 25 mm og hageslange 19 mm (3/4") i passende lengde.
  • Startpakke som inneholder viktige deler for praktisk tapping av vann for hjemmet eller hagen
  • Vannkoblingen er utstyrt med en automatisk stoppkontakt slik at vann ikke går tapt når slangen kobles ut
  • Det avtakbare filteret gjør at forurensninger, for eksempel løv og gress, lett kan fjernes fra vanntilkoblingen slik at driften ikke forstyrres
  • Enkel bruk: trykk helt enkelt opp den sfæriske beskyttelsen, koble til slangen og vann, fjern slangen og steng beskyttelsen

Spesifikasjoner

EAN 4078500825504

Anbefalt