Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

LANDMANN Rexon PTS 4.1Art.nr: 3131796

LANDMANN
Gassgrill
Beskrivelse
Art.nr: 3131796
Stor gassgrill forberedt for Modulus tilbehør. Med fire brennere (som innebærer ekstra høy grillkapasitet) i rustfritt stål og platetopp på ett sidebord for tilberedning av mat i stekepanne, gryte eller wok.
Prisjakt
7 819 kr
inkl. MVA

Estimert 4-5 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3131796
Stor gassgrill forberedt for Modulus tilbehør. Med fire brennere (som innebærer ekstra høy grillkapasitet) i rustfritt stål og platetopp på ett sidebord for tilberedning av mat i stekepanne, gryte eller wok.

Produktinformasjon

Egenskaper

Stor gassgrill forberedt for Modulus tilbehør. Med fire brennere (som innebærer ekstra høy grillkapasitet) i rustfritt stål og platetopp på ett sidebord for tilberedning av mat i stekepanne, gryte eller wok. PTS-system og rister i kraftig støpejern gir jevn varmefordeling over hele grilloverflaten. God varmeisolasjon takket være doble plater i lokket og mulighet for oppbevaring i skap med doble dører.

Facelift 2023 innebærer økt varmekapasitet i form av at grillen kommer raskere opp i temperatur, høyere makstemperatur og holder varmen bedre. Forbedrede hjul, håndtak og oppdatert design med sentrert termometer. Landmanns innovative varmesystem PTS (Power Thermal Spreading) skaper en jevnere varmefordeling enn vanlig for optimal grilling ved høy effekt. Bli kvitt spesielt kalde og veldig varme soner og nyt heller en jevn varmeoverføring som gjør grillingen både enklere og morsommere.

I tillegg til sine rustfrie brennere har Rexon cook en solid kokeplate på et av grillens sidebord. Den brukes med fordel til å tilberede tilbehør og tilbehør slik at du slipper å løpe frem og tilbake mellom grillen og kjøkkenet. Modulus er et grillkonsept som gjør det mulig å bygge videre på tilleggsfunksjoner for grillen fordi den runde midtseksjonen kan byttes ut med for eksempel pizzastein, wokpanne eller takke.

OBS! Din Landmann gassgrill er utstyrt med en gjenget tilkobling til regulatorsettet (venstregjenger). Vi anbefaler derfor at du bruker LANDMANNs originale regulatorsett for best kobling mellom grill og gassflaske. Regulatorsett selges separat.
  • Fire justerbare brennere i rustfritt stål, hver brenner har en effekt på 3,7 kW
  • Integrert Piezo-tenner - Start grillen med et trykk på en knapp
  • Kokeplate på siden med effekt på 3 kW
  • Modulus grillrist i kraftig støpejern med en grilloverflate på 65x40 cm
  • Emaljert varmebevaringsrist og 25 x 2 cm fordelingsplater: 1 cm x 2 cm
Tekniske data​ 
Dybde52 cm
Høyde135 cm
Lengde120 cm
Vekt37 kg

Spesifikasjoner

EAN 4065829010339

Anbefalt