Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Fiskars Solid 1051232Art.nr: 3121620

Fiskars
Ryddekniv
med nylon etui
Beskrivelse
Art.nr: 3121620
Fiskars Solid 1051232 er en ryddekniv, et kraftig verktøy utviklet for raskt og effektivt å temme hurtigvoksende vegetasjon på tomten, spesielt der den er vanskelig tilgjengelig.
Prisjakt
490 kr
inkl. MVA
5 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 3121620
Fiskars Solid 1051232 er en ryddekniv, et kraftig verktøy utviklet for raskt og effektivt å temme hurtigvoksende vegetasjon på tomten, spesielt der den er vanskelig tilgjengelig.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Fiskars Solid 1051232 er en ryddekniv, et kraftig verktøy utviklet for raskt og effektivt å temme hurtigvoksende vegetasjon på tomten, spesielt der den er vanskelig tilgjengelig. Det ultraskarpe, rustbestandige bladet har en unik form for å utføre en rekke oppgaver. Øksemaskinen kan betjenes med én hånd, og lar den andre stå fritt til å samle opp plantematerialet. Andre redskaper krever ofte tohåndsgrep.

Det høyytelses håndtaket har en intelligent overflatestruktur med høy komfort. Den kan holdes på flere forskjellige måter - nær spissen for større presisjon, i midten for generell bruk eller på slutten for maksimal kraft i kuttet. Røykkniven har en buet, slipt egg som en kniv når du trekker kniven mot deg, en skarp spiss til å dele planter eller skrape flater med, og en tagget knivegg som kan brukes til å sage av prydgress og andre seige planter.

Det 15 cm buede 6-tommers bladet er perfekt for å rydde vekk stengler og skudd, dele planter eller trimme kanter i hagen. Den buede kanten Kniv når du trekker bladet mot deg for å effektivt fjerne rotskudd og hengende planter. En skarp spiss gjør det enkelt å dele planter eller raskt skrape rent på trange steder. Det herdede stålbladet holder seg skarpt selv ved intensiv bruk.
  • Et rustfritt belegg med lav friksjon gjør at bladet kan gli gjennom tøffe materialer uten å feste seg
  • Håndtak med SoftGrip-kontaktflate
  • Den praktiske overflateteksturen på håndtaket forhindrer gnagsår og blemmer i håndflatene
  • Håndtaket er designet for å passe den naturlige formen av hånden
  • Du kan holde øksen nærmere bladet når du trenger bedre kontroll og høy presisjon
  • Skærestangen gir ekstra beskyttelse for hånden
Tekniske data​ 
Bredde18,8 cm
Lengde42 cm
Høyde4,5 cm
Vekt0,45 kg

Spesifikasjoner

EAN 6411501702135

Garanti

Helt fornøyd eller pengene tilbake!
Fiskars tilbyr en fornøyd-kunde garanti på hele deres sortiment under 2023. Kjøp og prøv produktene dine hjemme i opp til 30 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Les mer om Fiskars fornøyd kunde-garanti her.

Anbefalt