Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Byron DBY-23521Art.nr: 3089853

Byron
Dørklokke
med trykknapp, visuell alarm
Beskrivelse
Art.nr: 3089853
Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en plug-in mottaker med en rekkevidde på 175 meter. Vil du se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521.
Prisjakt
357 kr
inkl. MVA
Estimert 8-12 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: 3089853
Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en plug-in mottaker med en rekkevidde på 175 meter. Vil du se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en plug-in mottaker med en rekkevidde på 175 meter. Vil du se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521. Dette settet inneholder en dørknapp med LED-indikasjon og en designdørklokke med multi-LED-belysning. Dørklokken har en stille funksjon, som kan håndteres når barnet sover og familien din vil hvile uten å bli forstyrret. Mottakeren kobles til en stikkontakt, noe som gjør den veldig enkel å installere. Med den medfølgende 3M-tapen kan du enkelt plassere trykknappen på alle slags dører eller porter. Når noen trykker på trykknappen, indikerer LED -indikatoren at trykknappen er trykket. Den pent designet dørklokken er en bærbar dørklokke. På denne måten kan du ta den med deg uansett hvor du går i huset ditt. Takket være sin trådløse rekkevidde på 200 meter kan mottakeren kobles til hvor som helst i huset. På den måten går du ikke glipp av noen besøkende.

Helt tilpassbar
Dørklokken kan stilles inn helt etter dine ønsker. Velg ønsket melodi blant de 8 alternativene, og angi volumet. 85 dB volumet kan justeres til 4 lydnivåer, 25%, 50%, 75%eller 100%. Når du har små barn, er denne dørklokken perfekt, ettersom dørklokken også har et stille modus. Det er stille når noen ringer på døren, men multi-LED-indikatoren begynner å blinke i stedet. Dørklokka vekker ikke noen, men du vet fortsatt at noen ringer på døren.

Enkel installasjon
Bruk den dobbeltsidige tapen for å feste den vanntette trykknappen. Den trådløse dørklokken kan kobles til hvor som helst i huset. På bare noen få sekunder kan du raskt og enkelt installere både trykknappen og dørklokken. Dørklokken kan enkelt suppleres. Vil du også henge en trykknapp på bakdøren din slik at du kan ringe på døren der? Byron BDY trykknapper kan kobles til alle dørklokker. Ulike melodier kan velges på innsiden av trykknappen for de forskjellige dørene, slik at du vet når noen ringer på inngangsdøren eller bakdøren. Du kan også kjøpe en ekstra mottaker, som er praktisk til for eksempel overetasjen.
 • Lang trådløs rekkevidde på opptil 200 meter
 • Lager lyd og er synlig når noen ringer på
 • Still døren på stille modus når barnet ditt sover
 • Velg mellom åtte melodier og juster volumet i fire trinn
 • Dørklokken (mottakeren) plasseres i hvilken som helst veggkontakt inne i huset
 • trykknapp i henhold til IP44
 • enkel installasjon

Leveringsomfang

 • 1 trykknapp
 • 1 plug-in dørklokke (mottaker)
 • 1 dobbeltsidig tape
 • 1 CR2032 batteri
 • 1 brukerhåndbok
Tekniske data​ 
Antall melodier8
Rekkevidde175 m
Blinkende LED (flerfarget)Ja
Lydløst alternativJa
Indikasjon for lavt batteriJa
Knapp LED -indikasjonJa
Volumkontroll Ja 
Volumnivå4 nivåer
Decibel85 dB
IP -klassifisering, trykknappIP44
Frekvens433 MHz
MicroUSB -tilkoblingJa
Antall dørknapper (sender) som kan kobles til6
Strømkilde dørklokke (mottaker)230V (Schucko)
Trykknapp for strømkildeBatteri, CR2032
KompatibilitetByron BY -serien

Spesifikasjoner

EAN 8711658441979

Anbefalt