Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Garo

Garo er et internasjonalt varemerke som utvikler og produserer innovative produkter og løsninger innen elektrisitet og E-mobilitet for profesjonelle og sluttbrukere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
623 produkter
Garo er et internasjonalt varemerke som utvikler og produserer innovative produkter og løsninger innen elektrisitet og E-mobilitet for profesjonelle og sluttbrukere. Garo ble startet allerede i 1939 i Gnosjö, hvor hovedkontoret fortsatt ligger i dag. Produkter fra Garo garanterer elektrisk sikkerhet, brukervennlighet og holdbarhet.

Garos drivkraft er å skape bærekraftig lønnsomhet og en enklere, mer bærekraftig hverdag for alle som bruker produktene deres. Høy elektrisk sikkerhet og lavt energiforbruk er alltid toppprioritet hos Garo. Hos Staypro finner du et bredt utvalg av uttak som paneluttak, stikkontakter og skjøteuttak, men også elektriske artikler som målerskap og miniatyrbrytere.

Lad elbilen akkurat når det passer deg med Garo ladeboks.

Hos Staypro finner du en rekke ladebokser fra Garo med stilig design som passer inn i de fleste miljøer. Hvilken Garo ladeboks passer for deg? Velg mellom blant annet ladebokser for 1-fase eller 3-fase og med eller uten Wifi. Hos Staypro finner du et utvalg E-mobilitet fra Garo som ladekabler og tilbehør til din elbillader. Vi har også et utvalg Garo ladestasjoner for offentlig lading med jord- eller veggmontering.