Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Televes 381950Art.nr: 3035853

Televes
Kontakt
TRS- og DRS
Beskrivelse
Art.nr: 3035853
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.
Prisjakt
26.00 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Hunn, blå
Sendes i løpet av 4-7 dager
Beskrivelse
Art.nr: 3035853
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert. Én endring er den unike løsningen med den ytre O-ringen som gir full metallisk kontakt mellom mutter og tilkoblingskontakt. Dette garanterer at kontakten får riktig trekkmoment og også riktig impedans. Et kjent faktum er at også F-kontakter som er tiltrukket med momentnøkkel har en tendens til å løsne pga. f.eks. vibrasjoner. I disse nye kontaktene hindres dette gjennom en unik låsering (L-utførelsen). Blant det som PCT har patentert er en løsning med dobbelte 360 graders compression-ringer som gir optimal trekklast og skjermingsegenskaper og beskytter mot fuktinntrengningFor installatøren er disse kontaktene raskere og enklere å arbeide med. Spesielt med det nye ergonomisk designede compression-verktøyet.Alle kontakter er farge- og typemerket med en farge for hver kabeltype mot fuktinntrengning. DRS-serien er for normalinstallasjoner mens TRS-kontaktene brukes til virkelig krevende formål der høyeste mulige ytelse er et must. TRS-kontaktene er i et noe kortere hus og kan derfor med fordel brukes på trange steder. Med compressionsteknikken finnes også kontakter for BNC og RCA.

Spesifikasjoner

EAN 7321411025110

Anbefalt