Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

ESSVE ONEArt.nr: 3064978

ESSVE
Ankermasse
300 ml
Beskrivelse
Art.nr: 3064978
ESSVE forankringsmasse ONE er en svært effektiv 2-komponentsmasse bestående av vinylesterharts, herder og kvartssand. Det blandede produktet har svært lite lukt og er derfor også egnet for bruk innendørs.
Prisjakt
324 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3064978
ESSVE forankringsmasse ONE er en svært effektiv 2-komponentsmasse bestående av vinylesterharts, herder og kvartssand. Det blandede produktet har svært lite lukt og er derfor også egnet for bruk innendørs.

Produktinformasjon

Egenskaper

ESSVE forankringsmasse ONE er en svært effektiv 2-komponentsmasse bestående av vinylesterharts, herder og kvartssand. Det blandede produktet har svært lite lukt og er derfor også egnet for bruk innendørs. ESSVE ONE er helt fri for styren, noe som gjør bruken sikrere. Montering skjer med standard 300 ml patronsprøyte. ESSVE ONE forankringsmasse er en kjemisk innfesting beregnet på kvalifiserte applikasjoner. Ankermassen ONE er CE-merket og godkjent for montering av gjengestenger, pinnebolter og armeringsjern i både sprukket og usprukket betong. Egnet til generelle monteringer i aggressive miljøer, kaier og havner, og øvrige applikasjoner der det stilles høye krav til innfestingens sikkerhet.

Blandingen av masse og herder skjer i det spesielt utformede blandermunnstykket. Korrekt blandet skal forankringsmasse ha en lysegrå farge. Borehullet må alltid børstes ut av og renblåses før påføring av forankringsmasse. Siden forankringsmassens funksjon bygger på vedheft mot det omgivende materialet, så er det svært viktig alltid å følge forankringsmassens monteringsanvisning, som gjenfinnes i ETA-godkjenningen, nøye når det gjelder børsting og renblåsing av borehullet for å få bort alt løst betong- og borestøv som ellers risikerer å forverre innfestingens bæreevne og sikkerhet. Ved montering i sprukket betong skal spesialinstallasjonsrutiner brukes som gjenfinnes i ETA-godkjenningen. Ved montering i hullsteinsmateriale skal perfohylse brukes. Perfohylsen finnes i tre størrelser, passende for M8-M16 gjengestang/pinnebolt, se videre Tilbehør kjemisk forankringsmasse. Ved bruk av perforhylse skal hele hylsen fylles med masse. Trykk og vri deretter inn bolten og la den herde ifølge herdetabellen. Se utførlig beskrivelse i ETA-godkjenningen.
  • ETA for montering i sprukket og usprukket betong (Alternativ 1)
  • Gjengestenger/pinnebolter M8-M30
  • Armeringsjern Ø 8-Ø 32 mm
  • Montering i vannfylte hull (M8-M16 og Ø 8-Ø 16 mm)
  • Seismisk bæreevne for kategori C1
  • ETA for murverk og lettbetong (M8-M16)
  • Sertifisert for kontakt med drikkevann (NSF/ANSI standard 61)
  • Testrapport av brannmotstand R120
  • Testrapport av massens termiske, mekaniske og elektriske egenskaper

Spesifikasjoner

EAN 7317761878339

Anbefalt