Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Calectro m-Sense IIIArt.nr: 3055436

Calectro
CO2- og CO-sensor
Beskrivelse
Art.nr: 3055436
M-SENSE III er en regulator med innebygde gasssensor for karbondioksid og karbonmonoksid.Ved hjelp av disse parametere kan den programmerbare enheten regulere t.
Prisjakt
8 520 kr
inkl. MVA
5 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3055436
M-SENSE III er en regulator med innebygde gasssensor for karbondioksid og karbonmonoksid.Ved hjelp av disse parametere kan den programmerbare enheten regulere t.

Produktinformasjon

Egenskaper

M-SENSE III er en regulator med innebygde gasssensor for karbondioksid og karbonmonoksid.Ved hjelp av disse parameterne kan den programmerbare enheten regulere f.eks. ventilasjon og generere alarm for personsikkerhet.For å sikre høy nøyaktighet på CO-målingen tar M-SENSE III også hensyn til aktuell temperatur.M-SENSE III er beregnet brukt i rom der forbrenning utgjør en potensiell risiko for farlig luft, f.eks. i kjøretøygarasje, lastekaier, tunneler og gruver.Det gir mulighet for å kombinere målinger av CO og CO2, noe som ikke bare garanterer generell sikkerhet, men også sparer energi med riktig behovsstyring av ventilasjonen.M-SENSE III kan brukes både til å styre/varsle lokalt og til å være en del av et overordnet system.Leveres som standard med PTC-sikring (autoreset) på signaljorden M, kortslutningssikker.Har 3 lineære utganger og en til/frautgang for relé.Beregnet på veggmontering.Måleprinsippet for CO2 er infrarød (NDIR) med Automatic Baseline Correction (ABC).Måleområde 0-3000 ppm, nøyaktighet ±1 % av måleområdet ± 5 % av måleverdien.Måleprinsippene for CO er en elektrokjemisk gassensor med temperaturkompensering.Måleområde 0-100 ppm, nøyaktighet ±10 ppm.
  • Kapslingsgrad:IP54Bredde:110 mmHøyde:150 mmDybde:46 mmDriftstemperaturområde:0 til +50 °C

Spesifikasjoner

EAN 3055436

Anbefalt