Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Calectro Calair-PR-1FArt.nr: 3055434

Calectro
Trykkregulator
0-10V, IP54
Beskrivelse
Art.nr: 3055434
Trykkregulatoren CALAIR-PR måler differansetrykket og regulerer ventilasjonsanleggets vifte via et 0-10 V signal. For utetemperaturkompensering av børverdien kobles en utetemperatursensor til regulatoren.
Prisjakt
4 863 kr
inkl. MVA

Beregnet 22.04.2024 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3055434
Trykkregulatoren CALAIR-PR måler differansetrykket og regulerer ventilasjonsanleggets vifte via et 0-10 V signal. For utetemperaturkompensering av børverdien kobles en utetemperatursensor til regulatoren.

Produktinformasjon

Egenskaper

Trykkregulatoren CALAIR-PR måler differansetrykket og regulerer ventilasjonsanleggets vifte via et 0-10 V signal. For utetemperaturkompensering av børverdien kobles en utetemperatursensor til regulatoren. Verdien for utetemperatur kan også skrives til CALAIR-PR via Modbus. CALAIR-PR har to digitale innganger som kan brukes til bl.a. aktivering av alternativ børverdi. Andre valgbare forhåndsprogrammerte alarmfunksjoner er overvåking av viftemotor samt inngang fra brannalarmsentral. For disse alarmfunksjonene kan man også velge hvilket utsignal som skal gjelde samt om de skal tilbakestilles automatisk eller manuelt. CALAIR-PR er utstyrt med et vekslende potensialfritt alarmrelé som kan programmeres for ulike alarmindikeringer, f.eks. høy- og lavtrykksalarm. De ti siste alarmene lagres i en alarmlogg. CALAIR-PR kan avleses og programmeres via Modbus RTU (RS485). Reguleringshastigheten er regulerbar for tilpasning til ulike trykkreguleringsapplikasjoner, f.eks. takvifter. Alle innstillinger og programmeringer som utføres via menysystemet, lagres ved et eventuelt strømbrudd. Trykkregulatorens funksjon garanteres med slangelengde opptil 100 m. Etter montering må du kontrollere at luft kan strømme fritt gjennom slangen. CALAIR-PR har en klokkemodul for aktivering av alternativ børverdi. Klokkemodulen har batteribackup for ikke å miste innstillingene ved strømbrudd. Dato og tid samt ukeprogram kan stilles inn. Minste planleggingstid er en time.

Innebygget glassikring: 5x20 mm, 50 mA, treg
Alarmrelé: Vekslende 5 A, 250 V
  • Spenningsforsyning: 230 V
  • Utsignal: 0-10 V
  • Kapslingsgrad: IP54
  • Omgivelsestemperatur: -30 til +50°C
  • Høyde: 195 mm
  • Dybde: 52 mm
  • Vekt: 0.5 kg
  • Bredde 109 mm

Spesifikasjoner

EAN 3055434

Anbefalt