Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

HACE PCMH45Art.nr: VS18801

HACE
Luftfukter
Beskrivelse
Art.nr: VS18801
Luftfukter med en kapasitet på 45 liter/døgn for arealer opptil 250 m². Egnet for større eneboliger, leiligheter, kontorer, konferanserom, butikker, lagre, industrier, trykkerier, osv.
Prisjakt
7 750 kr
inkl. MVA
Utsolgt for sesongen

Vi anslår at produktet kan kjøpes igjen snart 24.06.2024

30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: VS18801
Luftfukter med en kapasitet på 45 liter/døgn for arealer opptil 250 m². Egnet for større eneboliger, leiligheter, kontorer, konferanserom, butikker, lagre, industrier, trykkerier, osv.

Produktinformasjon

Egenskaper

HACE (HALE) PCMH45 er en luftfukter med utrolig kapasitet, utviklet for å håndtere store og krevende rom. Luftfukteren avgir opptil 45 liter vann per døgn og har en slangetilkobling for direkte vannpåfylling. HACE PCMH45 er så kraftig at den håndterer rom på opptil 250 m², og den flyttes lett dit den trengs takket være den lave vekten og de robuste hjulene.

Det tydelige panelet gjør at luftfukteren er svært lett å programmere og håndtere. Luftfukteren slår seg automatisk av når fuktighetsnivået når ønsket nivå eller når vannbeholderen går tom. Den er svært stillegående til å være så kraftig. Den har også en timer slik at du enkelt kan stille inn når den skal starte og stoppe. HACE PCMH45 har et svært smart integrert filter som er lett å rengjøre.

Inneluften påvirkes sterkt av luftens temperatur og relative fuktighet. En relativ fuktighet på 40-50% anses å være behagelig og sunn. Kombinasjonen av oppvarmingssystem og kald vinterluft gir ofte en relativ fuktighet på under 20%. Jo kalderen luften er ute, desto mer oppvarmingen trenger man, og dermed blir inneluften tørrere. For lav fuktighet kan gi torrhetsfølelse i nese, hals og hud. Også møbler, matter og tekstiler kan ta skade av for tørt miljø. Luftfukteren bidrar til å avhjelpe ubehaget i nesen og luftveiene, reduserer statisk elektrisitet og gjør at plantene trives bedre.

HACE PCMH45 er perfekt for større eneboliger, leiligheter, kontorer, konferanserom, butikker, lagre, industrier, trykkerier osv. Dette er en kraftig, brukervennlig og effektiv luftfukter som raskt gir deg et mer behagelig inneklima.
Tekniske data
Maks. arbeidsområde250 m²
Effekt (dugg/damp)70 W
Kapasitet45 liter/døgn
Tankvolum30 liter
LydnivåCa. 30 dB
Mål (HxBxD)750x745x440 mm
Vekt5 kg.
  • Kraftig ultrasonisk luftfukter for arealer opptil 250 m²
  • Øker luftfuktigheten i rommet og renser luften for støv o.l.
  • Effektivt vannfilter
  • Direkte påfylling av vann
  • Utstyrt med timer
  • Energieffektiv og stillegående
  • Egnet for større eneboliger, leiligheter, kontorer, konferanserom, butikker, lagre, industrier, trykkerier, osv.
  • 2 års garanti

Leveringsomfang

  • HACE EFS Filter

Spesifikasjoner

EAN 8718754100007

Anmeldelser

Anbefalt