Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese EmilArt.nr: 2920262

eeese
Avfukter
12 L, WiFi
Beskrivelse
Art.nr: 2920262
Avfukter med et lydnivå på bare 36 dB, passer rom opptil 50 kvadratmeter. Utstyrt med wifi, noe som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefon.
Prisjakt
2 546 kr
inkl. MVA

Beregnet 11.10.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Beskrivelse
Art.nr: 2920262
Avfukter med et lydnivå på bare 36 dB, passer rom opptil 50 kvadratmeter. Utstyrt med wifi, noe som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefon.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Emil er en avfukter som er den minste og mest kompakte modellen fra eeese. Designen er både klassisk og elegant slik at den diskré kan fjerne fukt i oppvarmede kjellere og mindre rom. Emil har størrelse og kapasitet til et mindre oppholdsrom på opptil 50 kvadratmeter. Denne avfukteren har en automatisk modus som styrer luftfuktigheten i rommet og fjerner overflødig fukt under oppvarmingen.

Wifi – styr avfukteren via telefonen
Denne avfukteren er utstyrt med wifi, noe som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Tørkefunksjon for klær – effektivt, bedre for miljøet og strømgjerrig
I mange familier går tørketrommelen flere ganger i uken. Det både sliter på klærne, bruker strøm og vann og er skadelig for miljøet. Derfor er denne avfukteres funksjon for klestørking svært populær. Den tørker familiens våte ytterplagg og klesvasken på rekordtid. Med bare et klikk på displayet startes den praktiske tørkefunksjonen for klær. Siden strømforbruket er så lavt som 155 W er denne avfukteren et billigere og smartere alternativ til en tørketrommel.

Avfukteren med den diskré lyden
Med en vekt på bare 11,6 kilo er det lett å flytte avfukteren rundt avhengig av hvilket rom du skal bruke den i. Avfukteren er utstyrt med et praktisk bærehåndtak som er en integrert del av designen. Emil kan stilles inn i to trinn og i begge trinnene er avfukterens lydnivå svært begrenset – 36 dB i trinn 1 og 42 dB i trinn 2. Derfor kan Emil brukes i oppholdsrom – du kommer bare til å merke avfukteren hvis du lytter nøye.

Lett innstilling av fuktnivå
Emil er utstyrt med et smart LED-display med en funksjonstangent slik at du enkelt kan stille inn ønsket fuktnivå. Emil slår seg av selv når fuktnivået er oppnådd og starter automatisk igjen når fuktnivået overskrides. Filteret er vaskbart og avfukteren har en automatisk avstengingsfunksjon når tanken må tømmes.

Mulighet for kontinuerlig drenering
Avfukteren har mulighet for kontinuerlig drenering slik at du kan koble den direkte til avløpet via en slange og dermed ikke trenger å lure på om den må tømmes

Svært lavt strømforbruk
Med den praktiske timerfunksjonen kan du styre når avfukteren er aktiv. Avfukteren har et lavt strømforbruk på 155 W. Dette er svært lavt for en avfukter med en kapasitet på 12 liter per dag. Temperaturen og luftfuktigheten i rommet er svært viktige når det gjelder hvor mange liter fukt som håndteres om dagen.
  • Med Wifi
  • Automatisk avfukting
  • Tørkemodus for klær
  • LED-display med funksjonstangent
  • Automatisk omstartfunksjon
  • Automatisk avstenging når vannbeholderen er full
  • Vaskbart luftfilter
  • Mulighet for kontinuerlig drenering (slange ikke inkl.)
Tekniske data: 
Maks. arbeidsflate50 m2
Anbefalt arbeidsområde2-40 m2
Kapasitet 30 °C/RH 80 %12 l/dag
Kapasitet 27 °C/RH 60 %7,5 l/dag
Strømforbruk (i drift)155 W
Strømforsyning220–240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Viftehastighet2
Luftvolum høyt105 m3/h
Luftvolum lavt80 m3/h
Lydnivå høyt40 dB(A)
Lydnivå lavt36 dB(A)
Vanntank2,6 l
Driftstemperatur5~35 °C
KompressorStempel
KjølemediumR290
FilterVaskbart
Avløpsslange diameter14 mm
Nettovekt11,6 kg
Bruttovekt12,7 kg
Produktets størrelse (BDH)463 x 300 x 250 mm

Spesifikasjoner

EAN 5704841025028

Anbefalt