Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese EmilArt.nr: 2920001

eeese
Avfukter
10 l
Beskrivelse
Art.nr: 2920001
Den minste og mest kompakte avfukteren fra eeese. Emil har nemlig størrelse og kapasitet til en mindre stue på opptil 40 kvadratmeter. Denne avfukteren har auto-modus som kontrollerer rommets fuktighet og fjerner overflødig fuktighet under oppvarmingen.
Prisjakt
2 188 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2920001
Den minste og mest kompakte avfukteren fra eeese. Emil har nemlig størrelse og kapasitet til en mindre stue på opptil 40 kvadratmeter. Denne avfukteren har auto-modus som kontrollerer rommets fuktighet og fjerner overflødig fuktighet under oppvarmingen.

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Emil er den minste og mest kompakte avfukteren fra eeese. Designen er både klassisk og elegant, slik at den diskret kan fjerne fuktighet i den oppvarmede kjelleren og i mindre stuer. Emil har nemlig størrelse og kapasitet til en mindre stue på opptil 40 kvadratmeter. Denne avfukteren har auto-modus som kontrollerer rommets fuktighet og fjerner overflødig fuktighet under oppvarmingen.

Klestørkefunksjon – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm
Hos mange familier går tørketrommelen flere ganger i uken. Det sliter både på klærne, på strøm- og vannregningen og er skadelig for miljøet. Derfor er denne avfukterens klestørkefunksjon svært populær. Den gjør at familiens våte yttertøy og klesvask tørker på rekordtid. Med et klikk på displayet starter den praktiske klestørkefunksjonen. Siden strømforbruket er så lavt som 155 W, er denne avfukteren et rimeligere og smartere alternativ til tørketrommelen.

Avfukteren med den diskrete lyden
Med sine beskjedne 11,3 kilo er det enkelt å flytte luftfukteren rundt – alt etter hvilket rom du trenger den. Avfukteren er utstyrt med fire robuste 360-graders hjul, praktisk bærehåndtak som en integrert del av designet. Emil kan stilles inn i to trinn, og i begge trinnene er avfukterens lyd svært begrenset – henholdsvis 36 dB i trinn en og 40 dB i trinn to. Derfor kan Emil med fordel brukes i stuen – du merker nemlig bare avfukteren hvis du hører godt etter.

Enkel innstilling av fuktighetsnivå
Emil er utstyrt med et smart LED-display med soft-key, slik at du enkelt kan stille inn ønsket fuktighetsnivå. Deretter stopper Emil automatisk når fuktighetsnivået er oppnådd, og starter på nytt automatisk når fuktighetsnivået overstiges. Filteret kan vaskes, og avfukteren har automatisk avslåing når tanken må tømmes.

Mulighet for kontinuerlig drenering
Avfukteren har mulighet for kontinuerlig drenering, slik at du via en slange kan koble den rett til avløpet og slippe å tenke på å tømme den.

Svært lavt strømforbruk
Den praktiske timerfunksjonen gjør at du selv kan bestemme når avfukteren skal være aktiv. Avfukteren har lavt strømforbruk på 155 W. Dette er svært lavt for en avfukter med kapasitet på 10 liter per dag. Temperaturen og fuktigheten i rommet er svært viktig i forhold til hvor mange liter fuktighet som håndteres hver dag.

Emil – et kvalitetsprodukt fra eeese
Emil er en del av den populære serien fra eeese. Alle avfuktere i denne serien er skapt med mål om perfekt synergi mellom solid kunnskap om det europeiske klima og miljø, stilren og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innen airconditioner-enheter og luftkjøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljøkrav fra og med 2020.
  • Automatisk avfukting
  • Tørkemodus for klær
  • LED-skjerm med soft-key
  • Automatisk oppstart
  • Automatisk avstenging når vannbeholderen er full
  • Vaskbart luftfilter
  • Mulighet for kontinuerlig avløp (slange medfølger ikke)
Tekniske data:
Maks. arbeidsområde40 m2
Anbefalt arbeidsområde2-30 m2
Kapasitet 30 °C/RH80%10 l/dag
Kapasitet 27 °C/RH60%6,5 l/dag
Strømforbruk (i drift)155 W
Strømforsyning220-240/50 V/Hz
Timer1-24 t
Luftvolum høy/lav105/80 m3/h
Lydnivå høy/lav40/36 dB(A)
Vanntank2,6 l
Driftstemperatur5-35 °C
KompressorStempel
KjølemiddelR290
FilterVaskbart
Diameter på avløpsslangen14 mm
Produktstørrelse300x250x463 mm
Vekt11,3 kg

Spesifikasjoner

EAN 5704841025080

Anbefalt