Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese AdamArt.nr: 2920263

eeese
Avfukter
20 l, Wifi
Beskrivelse
Art.nr: 2920263
Avfukter med en elegant design og som klarer å holde områder på opptil 100 m2 frie for overflødig fukt. Passer perfekt inn i både oppholdsrom og kjellerlokaler.
Prisjakt
3 380 kr
inkl. MVA
2 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 2920263
Avfukter med en elegant design og som klarer å holde områder på opptil 100 m2 frie for overflødig fukt. Passer perfekt inn i både oppholdsrom og kjellerlokaler.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Adam er en avfukter som er stille som et kjøleskap og dens stilrene form passer i alle hjem. Plasser avfukteren i hverdagsrommet, soverommet, kjøkkenet, grovkjøkkenet eller der du vil bli kvitt fukt og forbedre inneklimaet betydelig.

Wifi – styr avfukteren via telefonen
Denne avfukteren er utstyrt med wifi, noe som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Kompakt og effektiv for store flater
Avfukteren Adam er den perfekte kombinasjonen av design, teknologi og kjølemedium. Dette innebærer at avfukteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vanntank som rommer hele 5 liter. De integrerte håndtakene på hver side gjør at maskinen kan flyttes. For selv om denne avfukter kan utvinne hele 20 liter vann fra luften per dag, har den fortsatt en elegant og stilren design slik at du vil at avfukteren skal stå fremme.

Avfukteren som bare arbeider ved behov
Den praktiske timerfunksjonen er enkel å programmere slik at avfukteren bare kjøres når du vil. Avfukteren Adam har lavt energiforbruk sammenlignet med andre avfuktere med samme kapasitet. Den har en smart funksjon som gjør at du kan stille inn ønsket luftfuktighetsnivå via det smidige LED-displayet. Når dette luftfuktighetsnivået oppnås, slås avfukteren av automatisk og starter opp igjen når nivået overskrides.

Klestørkefunksjonen som gjør at klærne tørker raskere
Avfukteren Adam har en populær tørkefunksjon som er ekstra praktisk på fuktige dager eller når det er på tide med klesvask. Den innebygde klestørkefunksjonen, som trekker overflødig fukt ut av rommet, gjør nemlig at tørketiden for våte ytterklær eller vask forkortes markant. I mange familier brukes tørketrommelen flittig flere ganger i uken. Det sliter både på klærne, bruker strøm og vann og er dårlig for miljøet. Derfor er denne avfukteres klestørkefunksjon svært populær. Den tørker familiens våte ytterplagg og klesvasken på rekordtid. Med bare et klikk på displayet startes den praktiske tørkefunksjonen for klær. Behagelig, enkelt og ingen slitasje på klærne!

Kontinuerlig drenering slik at du slipper å tømme vannbeholderen
Avfukteren slår seg automatisk av når tanken er full slik at apparatet ikke trekker strøm forgjeves. Dessuten kan du bruke avfukteren med kontinuerlig drenering, noe som innebærer at du kan koble avfukteren direkte til avløpet via en slange og derfor slipper å tømme vannbeholderen. Avfukteren har også et vaskbart filter og en automatisk avfrostingsfunksjon.

Avfukteren Adam veier 15,2 kg, har integrerte håndtak på sidene og forflyttes på 4 stk. 360-graders robuste løpehjul.
  • Med Wifi
  • Automatisk avfukting
  • Tørkemodus for klær
  • LED-display med funksjonstangent
  • Automatisk omstartfunksjon
  • Kjølemedium: R290 gass
  • Vaskbart luftfilter
  • Med timer
Tekniske data: 
Maks. arbeidsflate100 m2
Anbefalt arbeidsområde2-70 m2
Kapasitet 30 °C/RH 80 %20 l/dag
Kapasitet 27 °C/RH 60 %11,5 l/dag
Strømforbruk (i drift)255 W
Strømforsyning220–240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Viftehastighet2
Luftvolum høyt145 m3/h
Luftvolum lavt130 m3/h
Lydnivå høyt44 dB(A)
Lydnivå lavt42 dB(A)
Vanntank5 l
Driftstemperatur5~35 °C
KompressorStempel
KjølemediumR290
FilterVaskbart
Avløpsslange diameter14 mm
Nettovekt15,2 kg
Bruttovekt17,4 kg
Produktets størrelse (BDH)540 x 335 x 285 mm

Spesifikasjoner

EAN 5704841025097

Anmeldelser

Anbefalt