Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Danfoss EcoArt.nr: 3081696

Danfoss
Termostat
4-28°
Beskrivelse
Art.nr: 3081696
Danfoss Eco er en frittstående programmerbar radiatortermostat med app-styring for hjemmebruk. Danfoss Eco er batteridrevet, kompakt og lett å bruke.
Prisjakt
614 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3081696
Danfoss Eco er en frittstående programmerbar radiatortermostat med app-styring for hjemmebruk. Danfoss Eco er batteridrevet, kompakt og lett å bruke.

Produktinformasjon

Egenskaper

Danfoss Eco er en frittstående programmerbar radiatortermostat med app-styring for hjemmebruk. Danfoss Eco er batteridrevet, kompakt og lett å bruke. Via Bluetooth-teknologi styrer du termostaten fra en app på smarttelefonen. Hvis du foretrekker å stille inn termostaten manuelt, bruker du bryteren på termostaten til å stille inn ønsket temperatur. Erstatt eldre termostater med Danfoss Eco, og reduser oppvarmingskostnadene med opptil 30 prosent.

Temperaturregulering med PID-styring (nøyaktig styring). Adaptiv innlæring. Kan programmeres til nattsenking og ukeplaner. I appen kan du velge flere ulike funksjoner, f.eks. "Ferie", som gjør at du kan senke temperaturen når du er bortreist. Luftefunksjon gjør at termostaten stenger når den registrerer en brå stor temperaturendring, f.eks. når du åpner vinduet for lufting. Modusen "Pause" innebærer at temperaturen senkes til minimumstemperatur.

For at ventilen ikke skal sette seg fast, har termostaten automatisk ventilmosjon, noe som betyr at ventilen åpner og stenger 1 gang/uke. Lettavlest LCD-display med bakgrunnsbelysning. Displayet er vendbart, noe som gjør det enkelt å lese av fra alle vinkler. Skjermrotasjon 180 grader, barnesikring og frostbeskyttelse.

Termostaten leveres med adaptere for standardventiler fra Danfoss: RA, M30, RAV og RAVL, adapterguide og verktøy. Drives med 2 stk. alkaliske AA-batterier (ikke inkludert). Appen lastes ned via app-store.
Tekniske data​ 
Temperaturområde+4-+28 °C
Modell/utførelseTermostat
Elektronisk styringsenhetJa
FargeHvit
Kapslingsklasse (IP)IP20

Spesifikasjoner

Farge Hvit

EAN 5702425245329

Anbefalt