Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Calectro EVC-PY-DAArt.nr: 3054689

Calectro
Røykdetektor
optisk
Beskrivelse
Art.nr: 3054689
Røykvarsler EVC-PY-DA som er utstyrt med nytt optisk kammer og ny lyskilde.Takket være dette har detektorens evne til å oppdage selv små partikler fra en begynnende brann økt betydelig.
Prisjakt
1 218 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 3054689
Røykvarsler EVC-PY-DA som er utstyrt med nytt optisk kammer og ny lyskilde.Takket være dette har detektorens evne til å oppdage selv små partikler fra en begynnende brann økt betydelig.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Røykvarsler EVC-PY-DA som er utstyrt med nytt optisk kammer og ny lyskilde.Takket være dette har detektorens evne til å oppdage selv små partikler fra en begynnende brann økt betydelig.Gjennom den nye konstruksjonen kan EVC-PY-DA erstatte den ioniserende røykdetektoren, som hittil har vært overlegent best.Detekteringskammeret inneholder en lys- og fotodiode.Normalt treffer ikke lysstrålen fotodioden, men når røyk trenger inn i kammerlabyrinten, reflekteres lysdiodens lysstråle av røyken slik at den treffer fotodioden.Strømmen gjennom fotodioden endres, og alarm utløses.Detektorinnsatsen består av hvit PC med metallnett rundt kammeret.EVC-PY-DA har en intelligent overvåkingskrets som kontinuerlig kontrollerer og justerer følsomheten for optimal funksjon i hele levetiden til detektoren.Når detektoren ikke lenger kan kompensere for miljøpåvirkning, indikeres en servicealarm.Detektorens konstruksjon gjør den nesten helt immun mot høye lufthastigheter, tilsmussing og radiofrekvensforstyrrelser.Detektoren er forsynt med bajonettfatning.Følsomhet iht. EN-54-7.Testet iht. EN-54 av VdS (Tyskland).Kapslingsklassen som er rapportert, er angitt for sokkelen.
  • Driftsstrøm:Maks. 50 μAAlarmstrøm:Ca.40 mA (ved 22 V)Servicealarmstrøm:Ca.10 mA (ved 22 V)Tillatt luftfuktighet:99 % rFHøyde:48 mmKapslingsgrad:IP22Vekt:0.15 kgSpenningsforsyning:17-28 V DCDiameter:104 mmUtførelse:For takmonteringRøykdetektor:OptiskOmgivelsestemperatur:-10 °C til 55 °C

Spesifikasjoner

EAN 3054689

Anbefalt