Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Grohe Solido 39901000Art.nr: 3130750

Grohe
Toalettarmatur
113 cm, 6-9 l
Beskrivelse
Art.nr: 3130750
Dette settet tilbyr en komplett løsning for det moderne badet, som er enkelt å montere og fullt av smarte funksjoner. GROHE Solido Compact-installasjonssystemet gir økt komfort og holdbarhet.
Prisjakt
4 394 kr
inkl. MVA

Estimert 10-18 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3130750
Dette settet tilbyr en komplett løsning for det moderne badet, som er enkelt å montere og fullt av smarte funksjoner. GROHE Solido Compact-installasjonssystemet gir økt komfort og holdbarhet.

Produktinformasjon

Egenskaper

Dette settet tilbyr en komplett løsning for det moderne badet, som er enkelt å montere og fullt av smarte funksjoner. GROHE Solido Compact-installasjonssystemet gir økt komfort og holdbarhet. Den kommer med Bau Ceramic vegghengt WC og den elegante Sail flush plate i skinnende GROHE StarLight overflate i krom, samt veggbraketter og støybeskyttelse for ekstra lydisolering. Den fleksible installasjonen er enkel og problemfri. Installer WC enten foran en solid vegg eller inne i en vanlig vegg. Stålrammen er testet og sertifisert for å holde 400 kg og gir perfekt stabilitet og sikkerhet. Ingen verktøy er nødvendig for å koble til slange, inspeksjonsluke og vannforsyning. Når det er installert, vil det vegghengte toalettet med skjult sisterne gjøre rengjøringen av badet enklere enn noen gang. Toalettets kantløse teknologi gjør også at bakterier ikke har noe sted å gjemme seg. For ekstra stillhet og sikkerhet lukkes det superslanke setet mykt og kan tas av med noen få enkle trinn. GROHE Whisper gjør spylelyden roligere slik at den ikke høres i naborom. Med det doble spylesystemet kan du velge et spylevolum på enten 3 eller 6 liter og det er også mulig å stoppe en spyling med den lille knappen. Settet inkluderer også en skandinavisk adapter (38338000). Dette GROHE Solido-settet er funksjonelt, pålitelig og tar komforten på badet ditt til et nytt nivå!

Grohe StarLight kromoverflate er et vakkert overflatebelegg som gir produktet et skinnende utseende samtidig som det bidrar til å forlenge levetiden og beskytte mot mindre slitasje.

Leveringsomfang

  • 1 stykk Solido Compact WC-armatur <br/>1 stykk Bau Keramisk vegghengt WC <br/>1 Bau Keramisk stol og trekk med soft close <br/>1 stykk Seil spyleplate, krom <br/>2 veggvinkler med festemateriale <br/>1 stykk lydisoleringssett <br/>1 skandinavisk adapter
Tekniske data​ 
Justerbar spylevannsmengdeJa
Justerbar høydeJa
Justerbar dybdeJa
Belastningskapasitet= 400 kg i henhold til EN 997Ja
Passer for gipsveggJa
MaterialeStål
MaterialspylesisternePlast
Med festemateriale for armaturJa
Med lydisoleringJa
Selvbærende konstruksjonJa
Spylevolum3-6 l
SpylingDobbelspyling (to mengder)
Utvendig rørdiameter avløpsrør90 mm
Vanntilkobling Utvendig tråd

Spesifikasjoner

Høyde 1113 mm

pm_TechSpecSurfaceProtection Ubehandlet

Materiale Plast, Stål

EAN 4005176714009

Anbefalt