Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Grohe Get 32883000Art.nr: 3130739

Grohe
Blandebatteri
krom, med bunnventil
Beskrivelse
Art.nr: 3130739
Grohe Get blandebatteri med ett grep. Blandebatteriet er utstyrt med en GROHE SilkMove 35 mm keramisk innsats som gjør driften jevn og lett kontrollert samtidig som den beskytter kranen mot slitasje.
Prisjakt
1 099 kr
inkl. MVA

Estimert 9-14 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3130739
Grohe Get blandebatteri med ett grep. Blandebatteriet er utstyrt med en GROHE SilkMove 35 mm keramisk innsats som gjør driften jevn og lett kontrollert samtidig som den beskytter kranen mot slitasje.

Produktinformasjon

Egenskaper

Grohe Get blandebatteri med ett grep. Blandebatteriet er utstyrt med en GROHE SilkMove 35 mm keramisk innsats som gjør driften jevn og lett kontrollert samtidig som den beskytter kranen mot slitasje. Den har krom GROHE StarLight overflatebehandling som gjør den enkel å rengjøre og gir en vakker glans. Blandebatteriet er utstyrt med GROHE EcoJoy for å redusere vannforbruket og samler opp stråler med 5,7 l/min.

GROHE EcoJoy-teknologienbegrenser vannføringen slik at det ikke forbrukes unødvendig mye vann – noe som sparer både vann og penger.

Grohe SpeedCleangjør det enkelt å rengjøre produktet for kalkavleiringer og annet smuss som kan svekke produktets vannføring. Dusjhoder med GROHE SpeedClean-teknologi har dyser laget av høykvalitets silikonmateriale. Tørk av munnstykket med fingrene for å fjerne kalk og få en jevn vannstrøm.

Grohe QuickFix System inneholder Grohes spesialproduserte installasjonsverktøy QuickTool, som brukes til å installere ulike typer kraner.Systemet inneholder alt du trenger for installasjon, inkludert en veiledning.
  • DN 15
  • S-størrelse
  • Bunnventil på 1 1/4" og metallgrep
  • Etthullsmontering
  • Fleksible tilkoblingsslanger
  • GROHE QuickFix muliggjør en smidig og rask installasjon
  • Lydklasset DIN 4109
Tekniske data​ 
Høyde (cm)13,9
FargeKrom
Vekt1.71 kg
BunnventilJa
Med hånddusjNei
Antall grepEtt greps
FargePolert krom
På/avstenging for vaskemaskinNei
BerøringsfrittNei

Spesifikasjoner

Tilkobling Bunn

Høy modell Nei

pm_TechSpecSurfaceProtection Forkrommet

Farge Krom

Med hånddusj Nei

Veggmontering Nei

Serie Grohe Get

Med bunnventil Ja

Materiale Messing

EAN 4005176878787

Anbefalt