Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Alert XArt.nr: 3091745

3M Peltor
Hørselvern
Bluetooth & mobilapplikasjon, hodebøyle
Beskrivelse
Art.nr: 3091745
Hørselvern med hodebøyle, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til mobiltelefonen din for håndfrie samtaler og streaming i støyende omgivelser. Nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene.
Prisjakt
3 307 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3091745
Hørselvern med hodebøyle, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til mobiltelefonen din for håndfrie samtaler og streaming i støyende omgivelser. Nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene.

Produktinformasjon

Egenskaper

3M Peltor WS Alert X er et hørselsvern med hodebøyle, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til din mobiltelefon for handsfree-samtale og streaming i støyende omgivelser. Headsettet har også en nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene. WS Alert X kan kobles til mobilappen 3M Connected Equipment slik at du enkelt kan konfigurere den og gjøre finjusteringer. Mobilapplikasjonen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play. For eksempel kan mobilappen sende påminnelser når det er på tide å bytte hygienesett og du kan velge hvor ofte du skal bli påminnet

Headsettet bidrar til å beskytte mot farlig støy og fremmer samtidig din situasjonsforståelse via den nivåavhengige funksjonen for å lytte til omgivelsesstøy. Hørselvernet har også en Push-to-listen-funksjon som brukes for rask aktivering av omgivelsesstøy.

Mobilapplikasjon for navigering via mobiltelefon
Via mobilappen lar den deg navigere i headsetmenyen og gjør alle konfigurasjoner på en enkel og rask måte. Innstillinger kan også gjøres ved å bruke de store og brukervennlige knappene på selve hørselsvernet

Appen gir også rask tilgang til brukerinstruksjoner både i tekst og på video, FAQ og tekniske datablad. En påminnelsesfunksjon forteller deg når det er på tide å bytte hygienesett.

Forbedret støyreduksjon
Den støydempende talemikrofonen er unik og dens støyreduserende funksjoner er viktige for at du skal kunne snakke i telefonen i støyende omgivelser. Talen din forsterkes mens støy rundt deg stenges ute. Den oppdaterte programvaren som kontrollerer støyreduksjon forbedrer kvaliteten på samtalen ytterligere.

Enklere med Push to Listen
Mikrofonene på utsiden av hørselsvernet fanger opp lyd rundt deg. Lyden analyseres elektronisk og sterke lyder dempes automatisk til maksimalt 82 dB. Du skader ikke hørselen samtidig som talen sorteres ut, slik at du kan høre kollegaer snakke i din nærhet.

Med den nye Push to Listen-funksjonen velger du når lyttefunksjonen skal være aktiv. Med et dobbelttrykk på ON-knappen kan du enkelt aktivere lyttefunksjonen når du skal snakke med en kollega. Lydnivået på eventuelle telefonsamtaler og streaming senkes slik at du tydelig kan høre hva som blir sagt uten å måtte løfte dekselet. Når du er ferdig med å snakke med kollegaen din, trykker du på valgfri knapp på hørselsvernet for å slå av Push to Listen.

Overlegen lytting
Samtidig som all skadelig støy effektivt utelukkes, kan du tydelig høre omgivelseslyder og samtaler med personer i nærheten via lyttefunksjonen uten å løfte dekselet og dermed risikere å skade hørselen. Samtidig som alle impulslyder dempes til maksimalt 82 dB, forsterkes de svakere lydene slik at du til og med oppfatter dem bedre med enn uten hørselsvernet.

Streaming av musikk
3M Peltor WS Alert X støtter streaming via Bluetooth og lydkvaliteten er meget høy. Takket være en helt ny programvare har lydkvaliteten blitt enda bedre. Når du strømmer musikk, trenger du ikke lenger å trykke på telefonen for å kontrollere musikken du hører på. Med Bluetooth-knappen på hørselsvernet styrer du Play, Pause og Skip.
 • Dempende hørselsvern tilgjengelig i to modeller: med hodebøyle eller vernehjelmfeste
 • Bluetooth-teknologi for tilkobling til en ekstern Bluetooth-enhet som tillater håndfrie samtaler og streaming
 • Støyreduserende bommikrofon gir tydelig taleoverføring i støyende omgivelser
 • Batterilevetid opp til 70 timer
 • Nivåavhengig funksjon gjør det mulig å høre omgivelsesstøy og øke bevisstheten om hva som skjer i miljøet
 • Koble til den iOS- og Android-kompatible mobilappen, 3M Connected Equipment, slik at det er enklere å sette opp og justere headset - Appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play
 • Mobilappen kan sende påminnelser når du skal bytte puteputer (hygienesett) og du kan velge hvor ofte du skal bli påminnet
 • Push-to-listen-funksjon (trykk-for-å lytte-funksjon) for raskt å aktivere omgivelsesstøy
 • Stemmestyrt tilbakemelding etter innstilling - Gjør justeringer uten å måtte ta av headsettet
 • Hodesettet slås av automatisk etter fire timers inaktivitet i en tt spar batteri
 • Utskiftbare puter (hygienesett) og trekk

Leveringsomfang

 • 2 stykk AA-batterier
 • 1 stykk Bommikrofon
 • 1 stykk Bruksanvisning

Spesifikasjoner

Hjelmfeste Nei

Bommikrofon Ja

SNR-verdi 30 dB

Farge Svart, Gul

Nakkebøyle Nei

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

Issebøyle Ja

EAN 4054596921078

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anmeldelser

Anbefalt