21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M G3000Art.nr: KM15918-1

3M
Vernehjelm
med reflekser
Beskrivelse
Art.nr: KM15918-1
Vernehjelm med fri luftstrøm mellom hjelmen og foringen. God ventilasjon og komfort med høy sikkerhetsfaktor. Nå med reflekser!
324.00 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Hvit
Sendes i løpet av 7-9 dager
Beskrivelse
Art.nr: KM15918-1
Vernehjelm med fri luftstrøm mellom hjelmen og foringen. God ventilasjon og komfort med høy sikkerhetsfaktor. Nå med reflekser!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

3M G3000 er en vernehjelm med fri luftstrøm mellom hjelmen og fôringen. God ventilasjon og komfort med høy sikkerhetsfaktor. Nå med reflekser!

Ventilasjonshullene i vernehjelmen gir fri luftstrøm mellom hjelmen og foringen. En nødvendighet for optimal komfort og god ventilasjon, spesielt i varme omgivelser.

Vernehjelm med høy sikkerhetsfaktor, komfortabel og lett å bruke. Det gir stor fleksibilitet i forhold til behov og situasjoner.

G3000-hjelmen er konstruert i tett samarbeid med arbeidere innen bygg, industri og skogbruk. Den er beregnet for arbeid under krevende forhold, der det stilles strenge krav til effektiv beskyttelse, utmerket ventilasjon og maksimalt synsfelt.

Med nye Uvicator får du nå en nøyaktig og enkel måte å vurdere hjelmens tilstand og beskyttelsesevne på, i forhold til den ultrafiolette strålingen, slik at man slipper å bruke ekstra penger på unødvendige utskiftinger av hjelmer og i stedet bare kan se hvordan fargen skifter på skiven.

Plasseringen og utformingen av refleksene gir svært god synlighet fra alle vinkler, også ovenfra. Hjelmen er synlig også i mørket.

Funksjonen med rattjustering av hodebåndet gir en komfortabel, sikker og personlig tilpasning av hjelmen, slik at den alltid sitter som den skal. Du kan også justere hjelmen i høyden ved hjelp av innredningen.

Tekniske data​

EAN 4054596223684

Anbefalt