Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hellberg Xstream LDArt.nr: 2870395

Hellberg
Hørselvern
bommik, Bluetooth, medhøring, hodebøyle
Beskrivelse
Art.nr: 2870395
Hørselvern med hodebøyle, aktiv medhøring, bommikrofon og Bluetooth for musikkstreaming. Den unike høyttalerdesignen gir et fantasktisk lydbilde for den kresne musikklytteren. Medhøringsmikrofonene i hver kappe garanterer utmerket retningsoppfatning.
Prisjakt
1 646 kr
inkl. MVA

Beregnet 11.04.2023 fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: 2870395
Hørselvern med hodebøyle, aktiv medhøring, bommikrofon og Bluetooth for musikkstreaming. Den unike høyttalerdesignen gir et fantasktisk lydbilde for den kresne musikklytteren. Medhøringsmikrofonene i hver kappe garanterer utmerket retningsoppfatning.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Hellberg Xstream LD er et hørselvern med bommikrofon og hodebøyle som beskytter hørselen mens du nyter din favorittmusikk, podkast eller lydbok. Hørselvernet kobles til mobiltelefonen via Bluetooth® og lar deg streame valgt underholdning, og med den unike høyttalerdesignen får du en enestående god lydkvalitet for å høre på musikk. Den støyreduserende bommikrofonen er perfekt for deg som trenger tydeligere samtalekvalitet ved høye støynivåer. Mikrofonfestet monteres enkelt på hørselvernet med en Torx 10-skrue.

Til forskjell fra de vanlige Xstream-hørselvernene fra Hellberg har Xstream LD aktive medhøringsmikrofoner i hver kappe som garanterer utmerket retningsoppfatning, tilbyr naturlig lydgjengivelse og gjør at du kan høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten å gå på kompromiss med beskyttelsesbehovet.

Designet for musikk
Xstream er utviklet med musikklytting i fokus, og den utmerkede lydkvaliteten oppnås med en unik høyttalerkonstruksjon slik at du kan nyte musikk i hodetelefonkvalitet for første gang i et hørselvern.

Handsfree telefonsamtale i støy
Med den innebygde talemikrofonen kan du ringe samtaler mens du fortsetter med arbeidsoppgavene. En støyreduserende bommikrofon finnes som tilbehør for å forbedre talekvaliteten når du arbeider i høye lydnivåer.

Aktiv medhøring
Nivåavhengige medhøringsmikrofoner i hver kappe gjør at du fortsatt er oppmerksom på omgivelsene mens du har på hørselvernet. Kommuniser med kolleger, hør varselsignaler og andre viktige lyder uten å gå på kompromiss med sikkerhet og hørsel.

Vanntett
Xstream er testet i henhold til IP klasse X4, noe som betyr at du kan bruke produktet i kraftig regn.

Stemmeassistent
Støtter Apple SIRI og Google Assistant. Aktiver funksjonen på telefonen og styr musikkavspillingen eller telefonsamtalen med stemmen.

EPS-system (elektronisk beskyttelsessystem)
Begrenser lyden gjennom høyttalerne for et sikkert nivå på maks. 82 dB.

Batterisparefunksjon
Automatisk avstenging etter 4 timers inaktivitet. Sparer batteriet hvis du har glemt slå av kappen, når du går fra jobb osv.
  • Vanntett (IPX4 – kraftig regn)
  • Aktiv medhøring (nivåavhengige mikrofoner) for utmerket retningsoppfatning – hør samtaler og annen viktig informasjon uten å gå på kompromiss med sikkerheten
  • Bluetooth® for streaming og telefonsamtaler
  • Støyreduserende bommikrofon gjør at stemmen din høres tydelig i alle slags miljøer
  • 50 h streaming og 100 h stand-by
  • Trykknappkontroller

Leveringsomfang

  • 1 stk. USB-ladekabel
  • 1 stk. bommikrofon
  • 1 par vindvern for medhøringsmikrofoner
  • 1 stk. brukerhåndbok med hurtigveiledning

Spesifikasjoner

Bommikrofon Ja

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie Hellberg Xstream

Radio Nei

Ekstern inngang Nei

EAN 7391441003310

Anmeldelser

Anbefalt