Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: KH15935

3M Peltor
Hørselvern
Bluetooth med issebøyle
Beskrivelse
Art.nr: KH15935
Peltor WS Alert XP er et hodesett med lydabsorberende mikrofon og den nyeste Bluetooth-teknologien. Utstyrt med nivåavhengig funksjon, FM-radio, Auto-paring og opptil 73 timer batterilevetid for streaming og mobilanrop.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: KH15935
Peltor WS Alert XP er et hodesett med lydabsorberende mikrofon og den nyeste Bluetooth-teknologien. Utstyrt med nivåavhengig funksjon, FM-radio, Auto-paring og opptil 73 timer batterilevetid for streaming og mobilanrop.

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor WS Alert XP er et hodesett med lydabsorberende mikrofon og den nyeste Bluetooth-teknologien. Koble mobiltelefonen til hodesettet, og du kan ta samtalene hands-free i støyende omgivelser uten å måtte avbryte arbeidet ditt. Utstyrt med nivåavhengig funksjon, FM-radio, Auto-paring og opptil 73 timer batterilevetid for streaming og mobilanrop.

Peltor WS Alert XP er det nye hørselvernet som er en etterfølger til kjente og populære Peltor WS Alert. Dette nye høreapparatet har blitt oppgradert i flere henseender:
 • Oppdatert med den nyeste Bluetooth-teknologien for best mulig kompatibilitet med markedets mobiltelefoner.
 • Oppdatert med lengre batterilevetid, automatisk parring, høyere dempingsverdi og en ny programvare som forbedrer støyreduserende funksjonen.
 • Ny radiokrets (2G-krets) og ny antenne for stabilt FM-radiomottak. Nye radiokretser gir ekstra ytelse for mer stabilt og sikrere radiomottak i tøffe miljøer.
 • Nye høyttalere med 3M-patentert løsning som gir fantastisk lydgjengivelse, spesielt av basslyden, slik at musikken du spiller, strømmer eller lytter til på radioen, virkelig kommer til sitt rette.


Du har FM-radio med suverent mottak takket være en ny oppgradert radiokrets. Via Bluetooth snakker du uhindret i mobiltelefon eller strømmer musikk. Samtidig som du beskytter hørselen din fra all skadelig lyd, har du en uovertruffen medlytting og kan kommunisere med mennesker i nærheten med et vanlig samtalenivå.

Handsfree-telefon via Bluetooth
Et støyende miljø skal aldri være en hindring for kontakt med omverden, ikke en gang under pågående arbeid. Med Peltor WS Alert XP kobler du raskt og enkelt til din mobiltelefon med Bluetooth. Det eneste du trenger å tenke på er å oppbevare mobiltelefonen innen 10 meters avstand, for eksempel i lommen. En elektronisk stemme informerer om at du har en innkommende samtale, du svarer ved å trykke på svarknappen og kan deretter snakke uhindret uten å avbryte det du holder på med.

Lydnivået på eventuell radio eller musikkstrømming reduseres automatisk. Den støydempende mikrofonen filtrerer bort lyd fra omgivelsene, slik at den du snakker med hører stemmen din klart og tydelig uavhengig av støynivået rundt deg. Når du avslutter samtalen, gjenopptas musikken automatisk.

Overlegen medlytting
Samtidig som alle skadelige lyder effektivt stenges ute, kan du via medlyttingsfunksjonen klart og tydelig høre lyd fra omgivelsene og snakke med mennesker i nærheten uten å løfte på øreklokken og dermed risikere å skade hørselen din. Parallelt med at all impulslyd dempes til maksimalt 82 dB, forsterkes de svake lydene, slik at du til og med oppfatter dem bedre med enn uten hørselvernet.

Strømme musikk eller lytt til MP3
Med den oppgraderte Bluetooth®-teknologien, kan du strømme musikk trådløst fra for eksempel Spotify® eller iTunes®, enten via mobiltelefonen eller den bærbare PC-en. Det er like enkelt som å spille dine nedlastede MP3-filer.

Stabilt radiomottak
Peltor WS Alert XP er utstyrt med en ny forbedret antenne samt en oppgradert radiokrets som gir suverent FM-mottak. Søking etter ønsket radiokanal gjøres enkelt og praktisk med lettbetjente knapper. I hørselvernet finnes dessuten en minnefunksjon for hurtigvalg av forhåndsinnstilte kanaler.

Høyttalere i høy kvalitet
Selvsagt lytter du i stereo via høyttalere i høy kvalitet som gir en fyldig og behagelig lydopplevelse. Volumet kan økes til over 82 dB i kortere perioder, og deretter reduseres lyden automatisk for å beskytte hørselen din.
 • Tilkobling til mobiltelefon via Bluetooth for telefonsamtaler eller for å strømme musikk
 • Dynamiske høyttalere for fyldigere og mer behagelig lydopplevelse
 • Rask og enkel innstilling av radiostasjoner
 • Minnefunksjon for hurtigvalg av radiostasjoner
 • En elektronisk stemme veileder deg
 • Batterilading via kabel tilkoblet strømuttak eller USB
 • Ny generasjon radiokrets for optimalt FM-radiomottak
 • Umiddelbar demping av skadelig impulslyd
 • Avansert funksjon for medlytting, omgivelseslyd oppfattes tydelig og samtale kan føres med vanlig samtalenivå
 • Medlytting kan brukes samtidig med telefonsamtale/musikk eller radiolytting
 • Dual shell-konstruksjon beskytter elektronikken i øreklokken
 • Batteritype: 2 x 1,2-1,5 V AA-batterier (alkaliske eller oppladbare NiMh-batterier)

Leveringsomfang

 • 2 stk. Alkaliske AA-batterier
 • 1 stk. Bom-mikrofon
 • 1 stk. Peltor M995 vindbeskyttelse

Spesifikasjoner

Bommikrofon Ja

Farge Svart

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Ekstern inngang Nei

EAN 7318640067943

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anmeldelser

Anbefalt