Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Standard for InoxArt.nr: 2300058

Bosch
Kappeskive
X-LOCK
Beskrivelse
Art.nr: 2300058
X-LOCK Standard for Inox-skjæreskiven gir pålitelig ytelse i Inox.
Prisjakt
16 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
125 × 1 × 22,23 mm

Beregnet 04.10.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2300058
X-LOCK Standard for Inox-skjæreskiven gir pålitelig ytelse i Inox.

Produktinformasjon

Egenskaper

X-LOCK Standard for Inox-skjæreskiven gir pålitelig ytelse i Inox. Den tynne skivekanten bidrar til jevn og enkel kutting. Skiven inneholder ingen jernholdige, svovelholdige eller klorerte fyllstoffer. Bosch-skjæreskivene oppfyller de strengeste sikkerhetskravene, som EN 12413. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Den tynne skivekanten bidrar til jevn og enkel kutting
  • Skiven inneholder ingen jernholdige, svovelholdige eller klorerte fyllstoffer
  • Bosch-skjæreskiver oppfyller de strengeste sikkerhetskravene, som EN 12413


Tekniske data:  
Spesifikasjoner WA 60 T BF
Diameter 125 mm
Senterhull 22,23 mm
Tykkelse 1,0 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140947527

Anbefalt