Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Best for Ceramic Dry SpeedArt.nr: 2300119

Bosch
Diamantborsett
X-LOCK, 5 deler
Beskrivelse
Art.nr: 2300119
X-LOCK Best for Ceramic Dry Speed-diamantskjæreskive, sett med 5 deler, har lang levetid ved tørrboring i hard keramikk. Diamantene har høy kvalitet og kan brukes ved svært høye borehastigheter.
Prisjakt
3 734 kr
inkl. MVA

Estimert 7-9 dager fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: 2300119
X-LOCK Best for Ceramic Dry Speed-diamantskjæreskive, sett med 5 deler, har lang levetid ved tørrboring i hard keramikk. Diamantene har høy kvalitet og kan brukes ved svært høye borehastigheter.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Best for Ceramic Dry Speed-diamantskjæreskive, sett med 5 deler, har lang levetid ved tørrboring i hard keramikk. Diamantene har høy kvalitet og kan brukes ved svært høye borehastigheter. Vakuumhardloddet teknologi garanterer lang levetid. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Diamantskjæreskivene skiftes raskt og enkelt takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Diamanter av høy kvalitet gir svært høy borehastighet
  • Vakuumhardloddet teknologi sikrer lang levetid


Tekniske data:  
Diameter mm 20/25/35/51/68 mm
Arbeidslengde 33 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140933735

Anbefalt