Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Nilfisk Combi WasherArt.nr: 3054087

Nilfisk
Støvsuger
450 W
Beskrivelse
Art.nr: 3054087
Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske fliser og tregulv på en gang. Spar tid uten å gå på akkord med renhet eller hygiene ved å fjerne vått og tørt smuss samtidig.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3054087
Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske fliser og tregulv på en gang. Spar tid uten å gå på akkord med renhet eller hygiene ved å fjerne vått og tørt smuss samtidig.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske fliser og harde tregulv på en gang. Spar tid uten å gå på kompromiss med renhet eller hygiene ved å fjerne vått og tørt smuss samtidig.

Støvsug og vask gulvet på en gang
Hold huset rent og friskt, og spar mye tid ved å støvsuge og vaske gulvene på en gang. Nilfisk Combi Washer er spesialdesignet for å fjerne både vått og tørt smuss på fliser og harde tregulv uten å Dimensjonere skifte maskin. Enkel og jevn rengjøring i en og samme løsning med andre ord.

Uten væske, kan Combi Washer brukes som en vanlig støvsuger for å samle støv og smuss. For områder som krever hygienisk rengjøring, fungerer Combi Washher perfekt, takket være at den både støvsuger og tørker gulvene i ett og samme trinn og fjerner enkelt både vått og tørt smuss. Ideell for husholdninger med barn og / eller kjæledyr som ønsker å forenkle rengjøringen med en fleksibel 2-i-1-løsning.
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
  • Kan brukes på fliser og harde tregulv
  • Støvsug og vask gulv med en og samme maskin
  • 7 m strømkabel
  • Designet for å håndtere dyp rengjøring - Støvsug og vask fliser og harde tregulv i ett og samme trinn for et raskt og hygienisk resultat
  • Plassbesparende design - Kan brukes som støvsuger eller som en kombinert støvsuger og vask / skrubbemaskin, noe som sparer plass til lagring
  • Nilfisk kvalitet - Designet for rask rengjøringseffekt, samtidig som den er lett å rengjøre og vedlikeholde
  • Kan håndtere både våt - og tørrstøvsuger - Kan brukes som både våt og tørr støvsuger, uten å Dimensjonere bruke forskjellige maskiner
Tekniske data: 
FargeVit
maks. effekt450W
Beholdervolum0,525/0,5 l
Arbeidsradio8 m
StikkontaktEU
Frekvens50-60 Hz
Spenning220-240V
Vanntemperatur (vann / damp)maks 60°C
Kabel lengde7 m
Lengde116 cm
Vekt5,1 kg

Spesifikasjoner

Watt 450

Volt 230

Beholdervolum 0.5 l

Oppladbar Nei

EAN 5715492205493

Anbefalt