Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch DIY 1600A023L2Art.nr: 3134301

Bosch DIY
Polerbørste
3-pakk, for Bosch Universal Brush
Beskrivelse
Art.nr: 3134301
En effektiv melaminrondell på 65 mm som du enkelt fester på din Bosch DIY Universalbørste med dens borrelåsfeste. Perfekt for rengjøring av ulike typer overflater, både myke og harde.
Prisjakt
97 kr
inkl. MVA

Estimert 7-9 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3134301
En effektiv melaminrondell på 65 mm som du enkelt fester på din Bosch DIY Universalbørste med dens borrelåsfeste. Perfekt for rengjøring av ulike typer overflater, både myke og harde.

Produktinformasjon

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch DIY - Maskiner og tilbehør som batterier og ladere fra Bosch DIY er bare kompatible med andre produkter i samme serie, dvs. den grønne serien, Bosch DIY. Dette betyr at du ikke kan bruke grønne Bosch-produkter sammen med produkter fra den blå serien, Bosch Professional.
Bosch DIY 1600A23L2 er en effektiv melaminrondell på 65 mm som du enkelt fester på din Bosch DIY Universalbørste med dens borrelåsfeste. Perfekt for rengjøring av ulike typer overflater, både myke og harde. Den rengjør effektivt blant annet sko, lærseter eller glassflater. Med denne rengjøringsrondellen fjerner du selv de mest seige flekkene uten mye anstrengelse fra din side. Universal Brush er godkjent for bruk selv i våte miljøer for fleksibel anvendelse. Denne Bosch DIY rengjøringsrondellen tåler rengjøring i maskin opp til 50°C.

Du finner et mangfold av praktiske tilbehør til denne melaminrondellen fra Bosch DIY hos Staypro. Kjøp universalbørster og rondeller til 1600A023L2.
  • Mirakelsvampen er perfekt for bruk på harde eller belagte overflater og glass, men er også godkjent for tekstiler, plast og laminat.
  • Rondellen har en holdbar design da den tåler maskinvask opp til 50 °C og kan gjenbrukes.
  • Ferner smuss fra glatte overflater og glass uten problemer
  • Tar enkelt bort flekker uten behov for andre rengjøringsutstyr, og er ideell for kjøkkenbenker, glassflater, gulv, lister, dører og sko
  • Bærekraftig design: kan gjenbrukes og tåler maskinvask opp til 50 °C.
Tekniske data​ 
Skivediameter65 mm
Brakettdiameter51 mm
Skrubbeeffekt1/5

Spesifikasjoner

EAN 4053423227543

Anbefalt