Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch DIY 1600A023L1Art.nr: 3134302

Bosch DIY
Slipebørste
3-pakk, for Bosch Universal Brush
Beskrivelse
Art.nr: 3134302
En kraftfull rondell på 65 mm for grovrengjøring som du enkelt kan feste til Bosch DIY Universalbørste med borrelåsfestet. Ideell for rengjøring av vanskeligere typer inngrodd smuss.
Prisjakt
140 kr
inkl. MVA
1 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3134302
En kraftfull rondell på 65 mm for grovrengjøring som du enkelt kan feste til Bosch DIY Universalbørste med borrelåsfestet. Ideell for rengjøring av vanskeligere typer inngrodd smuss.

Produktinformasjon

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch DIY - Maskiner og tilbehør som batterier og ladere fra Bosch DIY er bare kompatible med andre produkter i samme serie, dvs. den grønne serien, Bosch DIY. Dette betyr at du ikke kan bruke grønne Bosch-produkter sammen med produkter fra den blå serien, Bosch Professional.
Bosch DIY 1600A23LI er en kraftfull rondell på 65 mm for grovrengjøring som du enkelt fester på din Bosch DIY Universalbørste med dens borrelåsfeste. Perfekt for rengjøring av vanskeligere typer innbakt smuss. Skrubb effektivt rent din ovn eller grill. Det finnes ingen flekk som er for vanskelig for denne rengjøringsrondellen. Fjerner enkelt både maling og rust uten at du trenger å anstrenge deg. Universal Brush er godkjent for bruk også i våte miljøer for fleksibel anvendelse. Denne Bosch DIY rengjøringsrondellen tåler rengjøring i maskin opp til 50 °C.

Du finner et mangfold av praktiske tilbehør til denne rondellen for grovrengjøring fra Bosch DIY hos Staypro. Kjøp universalbørster og rondeller til 1600A023LI.
  • Forenkler rengjøringen av vanskelig smuss på ovnsplater og kjøkkenredskaper uten belegg
  • Fjerner enkelt fastbrente matrester i kasseroller, stekepanner og ovnen
  • Kan brukes til å fjerne rust fra mindre overflater
  • Ikke egnet for tremøbler
  • Holdbart designet: Kan gjenbrukes og tåler maskinvask opp til 50 °C
Tekniske data​ 
Skivediameter65 mm
Brakettdiameter51 mm
Skrubbeeffekt5/5

Spesifikasjoner

EAN 4053423227086

Anbefalt