Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

AL-KO PW 1850Art.nr: 3096767

AL-KO
Høytrykksspyler
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3096767
Fleksibel høytrykksvask som lar deg vaske bil, terrengsykkel, båt eller campingvogn uten å måtte ha tilgang til strøm og vann. Fungerer også utmerket for hageentusiasten som ønsker å kunne vanne plantene sine med en tett vanntåke på steder der hageslangen ikke når.
Prisjakt
2 376 kr
inkl. MVA

Estimert 10-17 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3096767
Fleksibel høytrykksvask som lar deg vaske bil, terrengsykkel, båt eller campingvogn uten å måtte ha tilgang til strøm og vann. Fungerer også utmerket for hageentusiasten som ønsker å kunne vanne plantene sine med en tett vanntåke på steder der hageslangen ikke når.

Produktinformasjon

Egenskaper

Fleksibel høytrykkspyler som lar deg vaske bil, terrengsykkel, båt eller campingvogn uten å måtte ha tilgang til strøm og vann. Fungerer også utmerket for hageentusiasten som ønsker å kunne vanne plantene sine med en tett vanntåke på steder der hageslangen ikke når. Perfekt verktøy for feriehuset, campingen og båten. Den medfølgende slangen på 6 meter senkes ned i valgfri ren vannkilde (f.eks. bøtte, regnvannstønne eller innsjø) og du kan begynne å vaske. Det smarte munnstykket har 5 forskjellige stråletyper som lar deg endre hardheten og spredningen av vannstrålen. PW 1850 har også en ECO-modus som lar deg redusere vannforbruket og kan vaske lenger. AL-KOs 18V-serie tilbyr en rekke verktøy for ulike formål, bruk samme batteri og lader for hele serien. Leveres inkludert 2,5 Ah batteri og lader. Med den 6 m lange inntaksslangen kan du også suge inn vannet fra fjernere vannkilder. 5-i-1 vanndysene gir fem strålebredder samt vanningsfunksjon.;En tilkoblingsbar beholder for rengjøringsmidler er inkludert i leveransen. mellom fire forskjellige ampere.;Du kan velge mellom batterier på 2,5/4/5 og 6 Ah.;Når batteriet er tomt, lades det opp på mellom 60 og 130 minutter.;(Avhengig av batterikapasitet er ladetiden mellom 60 og 130 minutter. For enda raskere lading finnes hurtigladeren FC100 Li);Litiumion-batteriet har svært lang levetid, er vedlikeholdsfritt, har ingen selvutlading eller minneeffekt og er enkelt og praktisk å lade.;Batteri (2,5 Ah) og lader inkludert i leveransen.;Batteriserie AL -KO 18 V Bosch Home and Garden Compatible og vårt brede utvalg av hageverktøy gjør deg perfekt utstyrt for alle typer hagearbeid;I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle verktøy fra forskjellige produsenter som bruker batterisystemene Bosch 18 V Home and Garden.
  • 18 V litiumionbatteri. Batteri og lader inkludert i leveransen
  • Eliminerer smuss uten strøm- eller vanntilkobling
  • Mange bruksområder for rengjøring og vanning av planter
  • Med sugeslange for bruk med valgfri vannkilde: Vannbøtte, dam, regntønne, vannkran eller vanntank
  • Med ECO-funksjon for lengre kjøretider
  • Inkl. 5-i-1 vanndyser for mange bruksområder
  • Batteriet er beskyttet med et silikondeksel for din egen sikkerhet

Leveringsomfang

  • Leveres inkl. 1 stk 18V 2,5Ah batteri og en lader
Tekniske data​ 
Fremdrift, typeBatteri
Maks. trykk (bar)22
BatteriserieAL-KO 18V Bosch Home & Garden-kompatibel
MerkeAL-KO
KategoriKomfort

Spesifikasjoner

Bærbar Ja

Hetvann Nei

Batteri inngår Ja

Med slangetrommel Ja

Stasjonær Nej

Trykk, maks. 22 Bar

EAN 4003718063004

Anmeldelser

Anbefalt