Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Fiskars TrueTension 1062931Art.nr: 3121635

Fiskars
Baufil
300 mm, 24 tpi
Beskrivelse
Art.nr: 3121635
Fiskars TrueTension 1062931 er en baufil som gir profesjonell ytelse i hver kniv. Med en mekanisme som forteller deg med et klikk at bladet er riktig strammet hver gang baufilen skal brukes.
Prisjakt
554 kr
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes mandag 29. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3121635
Fiskars TrueTension 1062931 er en baufil som gir profesjonell ytelse i hver kniv. Med en mekanisme som forteller deg med et klikk at bladet er riktig strammet hver gang baufilen skal brukes.

Produktinformasjon

Egenskaper

Fiskars TrueTension 1062931 er en baufil som gir profesjonell ytelse i hver kniv. Med en mekanisme som forteller deg med et klikk at bladet er riktig strammet hver gang baufilen skal brukes. Baufilen har ingen løse deler – det ekstra bladet er lagret inne i verktøyet for raskere og enklere endringer. Det ekstra bladet kan også låses i sageposisjon på tuppen av håndtaket for å få tilgang til trange plasser. Håndtaket er konstruert i metall for å vare lenge. Sagen er ergonomisk utformet med stort håndtak for bruk med eller uten hansker. En innovativ overflatestruktur med SoftGrip transporterer bort fuktighet, gir bedre grep og forhindrer gnagsår.

Et andre grep på tuppen av sagen lar deg bruke begge hender for mer kraft, kontroll og presisjon. Baufilen er utstyrt med et slitesterkt og slitesterkt blad i bimetall for raske, rene Kniver i metall, plast/PVC, ledninger, kobberrør, bolter og spiker. En vinkelføring for 45 og 90 grader letter både normal og vinklet saging.

Et slitesterkt bimetallblad (24 tpi) er inkludert. Baufilen har ingen løse deler, det ekstra bladet er lagret inne i verktøyet for raskere og enklere endringer. Det ekstra bladet kan også låses i sageposisjon på tuppen av håndtaket for å få tilgang til trange plasser.
  • Fiskars TrueTension baufil har en intuitiv mekanisme som klikker når bladet er optimalt strammet
  • Med TrueTension unngår du all frustrasjonen med å stramme bladet akkurat riktig
  • Baufilen gir raske og rene Kniver i metall, plast/PVC, ledninger, kobberrør, bolter , spiker osv.
  • Et ekstra grep på tuppen av sagen
  • Det ekstra store håndtaket er egnet for bruk både med og uten hansker
  • Metallhåndtaket er designet for å tåle tøft bruk

Spesifikasjoner

EAN 6411501201140

Anbefalt