21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Airthings ProArt.nr: MW14930

Airthings
Radonmåler
Beskrivelse
Art.nr: MW14930
Batteridrevet radonmåler som lar deg overføre måleverdier til en smarttelefon eller PC for å skrive ut grafer. Viser både langtidsmiddelverdi samt 1-dags/7-dagers middelverdi. Instrumentet er batteridrivet og enkelt att flytta från rum till rum for att få en indikation på radoninnholdet. 
20146.25 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 12-14 dager
Beskrivelse
Art.nr: MW14930
Batteridrevet radonmåler som lar deg overføre måleverdier til en smarttelefon eller PC for å skrive ut grafer. Viser både langtidsmiddelverdi samt 1-dags/7-dagers middelverdi. Instrumentet er batteridrivet og enkelt att flytta från rum till rum for att få en indikation på radoninnholdet. 
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper

Airthings Pro er en batteridrevet radonmåler som lar deg overføre måleverdier til en smarttelefon eller PC for å skrive ut grafer. Instrumentet lagrer både kort- og langtidsmiddelverdier. Korttidsmiddelverdien lagres for det siste døgnet eller den siste uken. Alle data som lagres i måleren, kan enkelt overføres trådløst til en smarttelefon via Bluetooth. Du kan også eksportere måleverdier til en PC eller skrive ut grafer. Med programvaren kan du analysere og dokumentere daglige, ukentlige og månedlige variasjoner. Radoninnholdet analyseres på en enkel måte, og du bestemmer selv hvilke perioder som skal måles. Det kan for eksempel være i arbeidstiden eller skoletiden når det er mennesker i bygningen (f.eks. mandag til fredag mellom 07.00 og 17.00). Med denne funksjonen elimineres feil som kan forekomme ved gjennomsnittlige målinger og som for eksempel kan skyldes at radoninnholdet er høyere om nettene og i helgene når ventilasjonen ofte er slått av eller skrudd ned.

 

Airthings Pro er først og fremst beregnet for offentlige bygninger og arbeidsplasser, samt innen bedriftshelsetjenesten og for konsulenter.

 

Ved hjelp av radonmåleren Airthings Pro får du raskt og presist vite om du har problemer med radon i en bygning. Instrumentet krever ingen innstillinger eller knappetrykk, det er bare å sette i batteriene, så starter målingen. 

 

Denne radonmåleren er perfekt når du raskt ønsker å identifisere om det er radonproblemer i en bygning, f.eks. ved huskjøp. Radonmåleren Airthings Pro er også et svært smart valg for den som vil ha kontroll på radoninnholdet etter en gjennomført radonsanering. Hvis f.eks. ventilasjonen skulle havarere, kan man raskt se det på radoninnholdet og rette opp problemet.

 

Både påvisende og oppfølgende måling bør utføres i fyringssesongen. Årsaken til dette er at det er vanskelig å tolke målinger som utføres i den varme årstiden. Når forskjellen mellom ute- og innetemperaturen er liten, fungerer selvtrekksventilasjon dårlig, noe som påvirker både luftomsetningen og innlekkasje av radon fra grunnen. Man bør heller ikke utføre måling i bygninger med mekanisk ventilasjon i sommersesongen, på grunn av omfattende lufting og fordi luftomsetningen påvirkes av selvtrekk også i disse bygningene.

 

Airthings Pro er utviklet i Norge med støtte fra Innovasjon Norge og det norske vitenskapsrådet. 

 

Airthings Pro har et lite gjengefeste, noe som gjør radonmåleren kompatibel med 1/4" stativgjenger, f.eks. Leica TRI 100.

 

Egenskaper

 

 • Batteridrevet radonmåler som lar deg overføre måleverdier trådløst til en smarttelefon via Bluetooth, eller eksportere til en PC via USB for å skrive ut grafer
 • Lagrer temperatur, luftfuktighet og atmosfæretrykk
 • Ha selv kontroll på radoninnholdet i boligen
 • Lett å bruke
 • Høy presisjon
 • Gir rask og nøyaktig måling av radoninnholdet
 • Kort- og langtidsmålinger
 • Du kan flytte instrumentet fra rom til rom og få en indikasjon på radoninnholdet
 • Ideelt for offentlige bygninger og arbeidsplasser samt innen bedriftshelsetjenesten og for konsulenter

 

 

Medfølgende tilbehør

 

 • 3 x AA-batterier 
 • Programvare (USB)
 • USB-kabel
 • Kalibreringssertifikat
 • Brukerhåndbok
 • Koffert

 

 

Produktblad for nedlasting (.pdf)


 

 

Tekniske data:
 
Måleområde temperatur 4°C til °C
Måleområde luftfuktighet <85% relativ luftfuktighet
Måleområde radon

0-100000 Bq / m³

Måleusikkerhet

Korttidsmåling (1 dag): < 7% Bq/m³

Langtidsmåling (1 uke): < 5% Bq/m³

Batterier 3 x AA-batterier alkaliske (driftstid på ca. 1,5 år)
Vekt med batterier 320 gram
Mål 140 x 140 x 30 mm

 

Tekniske data​

EAN MW14930

Videoklipp
Anbefalt

Vi benytter oss av Cookies. Ved å fortsette godkjenner du vår Integritets- og Cookiepolicy