Drillen er et av elektroverktøyene vi selger mest av hos Staypro. Er det vanskelig å velge? Dette er våre fem mest populære driller - og de har alle fått toppkarakter fra våre kunder!

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor skrutrekkeren, eller rettere sagt drillen, er et av de mest populære elektroverktøyene. Dette er et allsidig verktøy som løser mange av oppgavene vi står overfor, uansett om vi er tømrere, elektrikere, rørleggere eller hjemmefiksere.

Hva er en drill?

To verktøy som ofte forveksles er driller og standard skrutrekkere. I motsetning til den enklere skrutrekkeren har drillen en justerbar chuck i stedet for en innebygd bitsholder med en sekskantbrakett. Dette betyr at du like gjerne kan feste et bor i chucken og bruke verktøyet ditt som en boremaskin. En drill skal heller ikke forveksles med en slagdrill, som er en skrutrekker med slagfunksjon som slår skruen i roterende retning.

Batteridreven drill dominerer

For noen år siden ville en håndverker le høyt av tanken om å jobbe med batteridrevne verktøy, men teknologien har blitt mer avansert, og i dag velger relativt få trykkluftsdrevne og strømtilkoblede driller. Med en batteridrevet drill blir du ikke begrenset av en ledning eller slange, og med moderne litiumbatterier får du lignende ytelse. Ikke rart at våre fem mest populære driller er batteridrevne!

Blant våre bestselgende verktøy er både 12V og 18V maskiner. 12V-maskinene er mer kompakte mens 18V-maskinene lokker med sin kraft.

12V og 18V er mest populært

Hvor sterk en maskin er bestemmes til en viss grad av spenningen. Blant våre mest solgte verktøy er både 12V og 18V maskiner. 12V-maskinene er mer kompakte mens 18V-maskinene lokker med sin kraft. 12V-maskinene har vanligvis innstikksbatterier som settes inn i håndtaket, mens 18V-maskinene vanligvis har slidebatterier som skyves inn under håndtaket. Mange velger 18V-maskiner fordi de vil kunne bruke det samme batteriet til flere forskjellige verktøy av samme merke.

Hvilke batterier trenger du?

Siden det vanligvis er dyrere å kjøpe løse batterier enn å kjøpe dem i en pakke sammen med et verktøy, er det viktig å velge en god pakke fra begynnelsen. Siden mange kjøper en drill som sitt første verktøy, er det ikke overraskende at vi selger mange pakker med en drill, to batterier og lader. Med en slik pakke har du lagt et godt grunnlag for ditt fremtidige verktøyarsenal!

Det her er våre 5 mest populære driller