Hvilken nedsenkbar pumpe er best i test? Vi sammenligner tre av våre mest solgte pumper hos Staypro og samler vurderinger gitt av våre kunder. Dykk ned i resultatet og finn pumpen som er best for deg.

En nedsenkbar pumpe, eller en dykkpumpe, er en pumpe designet for å kunne senkes ned i væsken som skal pumpes bort. Dette er spesielt praktisk når du skal lede bort vann fra din oversvømte hage eller kjeller, når du skal tømme en regntønne eller pumpe ut vannet fra en basseng eller dam. Også på byggeplasser brukes nedsenkbare pumper flittig, for å pumpe regnvann ut av gravde grøfter og håndtere grunnvannet.

Velg en Pumpe med Riktig Kapasitet

Når du skal kjøpe en nedsenkbar pumpe, er det viktig å ta hensyn til hvor mye vann du trenger å flytte og hvor raskt. Pumpens kapasitet kan variere mye mellom forskjellige pumper og oppgis ofte i liter per minutt eller liter per time. Du må også se på pumpehøyden, altså hvor høyt pumpen kan løfte vannet vertikalt.

En annen faktor å vurdere er hvor mye skitt og rusk pumpen kan håndtere. Her skal du se på pumpens maksimale partikkelstørrelse.

Hvilken Nedsenkbar Pumpe er Best i Test?

For å gjøre det lettere for deg å velge hvilken nedsenkbar pumpe som er best for dine behov, har vi sammenlignet de pumpene vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundeanmeldelser fra Trustpilot. De fullstendige produktanmeldelsene kan leses i sin helhet på de respektive produktsidene.

1. AL-KO SUB 13000 DS Premium - Mye pumpe for pengene

AL-KO SUB 13000 DS Premium har en kapasitet på 10500 liter i timen og passer godt for å drenere basseng, sisterne, brønn eller oversvømte kjellere. Den innebygde flottøren gjør den godt egnet for trange miljøer.

Fordeler

+ Prisgunstig

+ Integrert flottørbryter

+ Pumper 10500 liter i timen

Slik Mener Våre Kunder

Staypros kunder er generelt veldig fornøyde med AL-KO SUB 13000 DS Premium. Den beskrives som veldig effektiv, kompakt, pålitelig, stille og prisgunstig. Mange setter pris på at den fungerer godt også i trange rom. En bruker nevner dog mangelen på tilbakeslagsventil som et minus.

2. AL-KO Twin 14000 Premium

AL-KO Twin 14000 Premium er en nedsenkbar pumpe med en kapasitet på 15 000 liter i timen. Den takler både klart vann og forurenset vann. Den er dog ikke egnet for bruk i saltvann, sandet vann eller i vann med sterke kjemikalier. Det patenterte TWIN-Combi-systemet gjør at du kan drenere opp til 8 mm avfall.

+ Pumper 15 000 liter i timen.

+ 10 meter lang strømkabel

+ For mobil og stasjonær drenering

Slik Mener Våre Kunder

Våre kunder gir overveiende positive vurderinger av produktet. Mange fremhever dens effektivitet og pålitelighet med kommentarer som "Oppfyller forventningene" og "Fungerer over forventning". Produktets brukbarhet i praktiske situasjoner får også ros, med en kunde som sier: "Brukte pumpen til å tømme en dam, og den fungerte utmerket". Andre fremhever verdi for pengene og produktets pålitelighet med kommentarer som "Veldig bra, til en god pris" og "God pumpe for pengene".

3. AL-KO Drain 20000 HD - For Ekstreme Krav

AL-KO Drain 20000 HD markedsføres som en pumpe ”for ekstreme krav”, og den har da også imponerende spesifikasjoner. Pumpen har en maksimal kapasitet på hele 20.000 liter i timen og kan håndtere partikler på opp til 38 millimeter.

Fordeler

+ Pumper 20.000 liter i timen

+ Maksimal pumpehøyde på 10 meter

+ Håndterer skitt-partikler på opptil 38 millimeter

Slik Mener Våre Kunder

AL-KO Drain 20000 HD er en storselger hos Staypro, og de som har kjøpt den, har for det meste gitt den høyeste vurdering. Blant anmeldelsene bemerkes kommentarer som "Virkelig høy kvalitet", "Holder det den lover" og "God og robust pumpe til en supergod pris".

4. AL-KO Drain 10000 Comfort - Utmerket for Avløpsvann

Med sin store inngangsåpning og evne til å håndtere partikler på opptil 30 millimeter, er AL-KO Drain 10000 Comfort en utmerket pumpe for skittent vann og avløpsvann. Med en pumpekapasitet på 10.000 liter i timen og en pumpehøyde på 8 meter har den tilstrekkelig ytelse for de vanligste bruksområdene.

Fordeler

+ Pumper 10.000 liter vann i timen

+ Maksimal pumpehøyde på 8 meter

+ Håndterer partikler på opptil 30 millimeter

Slik Mener Våre Kunder

Staypros kunder elsker AL-KO Drain 10000 Comfort, og de fleste gir den høyeste vurdering. En kunde fremhever at den er god for avløpsvann. En annen skriver at det er "en god pumpe til en god pris".

5. AL-KO SUB 6500 Classic - Prisgunstig Pumpe for Klart Vann

Hvis du bare skal håndtere klart og rent vann, bør du se nærmere på AL-KO SUB 6500 Classic. Det er en praktisk pumpe som på tross av sin lave pris har imponerende ytelse. Denne pumpen har en kapasitet på 6500 liter i timen og en pumpehøyde på 6 meter. Perfekt for å tømme poolen eller svømmebassenget!Fordeler

Fordeler

+ God pris

+ Lett og praktisk

+ Pumper 6500 liter i timen

Slik Mener Våre Kunder

Våre kunder som har vurdert og anmeldt AL-KO SUB 6500 Classic er, ifølge vurderingene, ytterst fornøyde med sine kjøp. En kunde skriver "Fungerer perfekt. God pris", og nettopp pris i forhold til ytelse er noe som går igjen.

Relaterte artikler